Vluchten zoeken

Retourtype

 Vliegveld Cambridge

Als u vliegt van en naar Cambridge of iemand op moet halen van zijn vlucht naar Cambridge, bekijk de laatste informatie die u nodig heeft van Cambridge vliegveld. Vind actuele vertrek- en aankomsttijden, het actuele Cambridge nieuws en weer of lees de laatste updates van luchthaven Cambridge op twitter. Vind contactgegevens voor Cambridge vliegveld en gegevens van luchtvaartmaatschappijen die vliegen van en naar Cambridge. Maak gebruik van de handige kaarten of video’s om er zeker van te zijn dat u uw weg vindt op Cambridge vliegveld.


Als u nog niet uw vliegtickets geboekt heeft, maar wilt vliegen van Cambridge vliegveld, laat Skyscanner.nl voor u de beste aanbiedingen vinden. Skyscanner zoekt snel en eenvoudig voor u de beste vliegticketprijzen van Cambridge vliegveld. U kunt zoeken naar vluchten van Cambridge vliegveld op maand, om de goedkoopste dagen om te vliegen te vinden, of zelfs het hele jaar. Als u een nieuwe reisbestemming ontdekken wilt, kunt u kiezen voor overal bij de luchthaven van aankomst, en Skyscanner toont u de goedkoopste bestemmingen om naartoe te vliegen!


Skyscanner.nl vergelijkt miljoenen routes en meer dan 1000 luchtvaartmaatschappijen en ticketwebsites met elkaar met als resultaat de beste vakantie aanbieding! Skyscanner vergelijkt niet alleen vliegtickets, maar ook hotels op Cambridge vliegveld. Skyscanner.nl vergelijkt alle belangrijke hotelaanbieders om voor u de beste hotelprijs te vinden in Cambridge. Tevens vergelijken wij alle belangrijke autoverhuurbedrijven om de beste aanbiedingen te tonen voor de beste deals on wheels voor uw verblijf in Cambridge.

meer

Vliegvelden in de buurt van Cambridge:

 Vluchten vanaf Cambridge

 Cambridge Speciale aanbiedingen

Hotels in Cambridge

 Cambridge Speciale aanbiedingen

Autoverhuur in Cambridge

 Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen vanaf Cambridge

 Contactgegevens

Cambridge Luchthaven

Adres:
Newmarket Road,
Cambridge,
CB5 8RX,
UNITED KINGDOM

Tel:+44 (0)1223 373737

Website:

 Locatiegegevens

Lengtegraad:0° 10' 59'' E
Breedtegraad:52° 12' 0'' N
IATA-code:CBG
ICAO-code:KCBG

 Locatie Luchthaven

Google map