Kaart

 Vliegveld Groningen

Als u vliegt van en naar Groningen of iemand op moet halen van zijn vlucht naar Groningen, bekijk de laatste informatie die u nodig heeft van Groningen vliegveld. Vind actuele vertrek- en aankomsttijden, het actuele Groningen nieuws en weer of lees de laatste updates van luchthaven Groningen op twitter. Vind contactgegevens voor Groningen vliegveld en gegevens van luchtvaartmaatschappijen die vliegen van en naar Groningen. Maak gebruik van de handige kaarten of video’s om er zeker van te zijn dat u uw weg vindt op Groningen vliegveld.


Als u nog niet uw vliegtickets geboekt heeft, maar wilt vliegen van Groningen vliegveld, laat Skyscanner.nl voor u de beste aanbiedingen vinden. Skyscanner zoekt snel en eenvoudig voor u de beste vliegticketprijzen van Groningen vliegveld. U kunt zoeken naar vluchten van Groningen vliegveld op maand, om de goedkoopste dagen om te vliegen te vinden, of zelfs het hele jaar. Als u een nieuwe reisbestemming ontdekken wilt, kunt u kiezen voor overal bij de luchthaven van aankomst, en Skyscanner toont u de goedkoopste bestemmingen om naartoe te vliegen!


Skyscanner.nl vergelijkt miljoenen routes en meer dan 1000 luchtvaartmaatschappijen en ticketwebsites met elkaar met als resultaat de beste vakantie aanbieding! Skyscanner vergelijkt niet alleen vliegtickets, maar ook hotels op Groningen vliegveld. Skyscanner.nl vergelijkt alle belangrijke hotelaanbieders om voor u de beste hotelprijs te vinden in Groningen. Tevens vergelijken wij alle belangrijke autoverhuurbedrijven om de beste aanbiedingen te tonen voor de beste deals on wheels voor uw verblijf in Groningen.

Heb je reeds je vlucht geboekt vanaf Groningen Eelde Airport of ben je van plan om iemand op te gaan halen, bekijk dan hier de meest actuele vertrek- en aankomstinformatie.

Heb je reeds je vlucht geboekt vanaf Groningen Eelde Airport of ben je van plan om iemand op te gaan halen, bekijk dan hier de meest actuele vertrek- en aankomstinformatie.

Vliegvelden in de buurt van Groningen:

 Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen vanaf Groningen

 Contactgegevens

Groningen Luchthaven

Adres:
Machlaan 14a,
Eelde,
9765 ZH,
Nederland

Tel:'+31 (0) 50 3080850

Website:

 Locatiegegevens

Lengtegraad:6° 34' 32'' E
Breedtegraad:53° 7' 13'' N
IATA-code:GRQ
ICAO-code:

 Locatie Luchthaven

Google map

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.