Kaart

Vliegtickets Groningen

Groningen Airport Eelde, of kortweg Vliegveld Eelde, bevindt zich nabij het Groningse dorpje Eelde ten zuiden van de stad Groningen. Indien u kiest voor vliegen Groningen zult u gebruik kunnen maken van de supermoderne terminal van Groningen Airport Eelde, die een ruime selectie aan faciliteiten biedt, waaronder een restaurant, een winkel, reisbureaus en speelplekken voor de kinderen. De hele luchthaven is rolstoeltoegankelijk en er zijn speciale mindervalide parkeerplaatsen ter beschikking op de verschillende parkeerterreinen van de luchthaven.

Vanaf Groningen Airport Eelde bent u binnen tien minuten in de mooie oude stad Groningen. De befaamde Martinitoren, een eeuwenoude kerktoren van bijna 97 meter lang, kunt u waarschijnlijk zien liggen als u met uw vliegtuig landt op Groningen Airport Eelde. In Groningen zijn diverse hotels te vinden in alle prijsklassen. Ook kunt u in Groningen uitgebreid winkelen en gezellig uitgaan. Vanuit Groningen kunt u doorrijden naar de Friese hoofdstad Leeuwarden, bekend vanwege haar historische stadskern en de Friese Elfstedentocht. Tevens kunt u met vluchten Groningen ervoor kiezen de grens met Duitsland over te steken en de mooie Noord-Duitse stad Oldenburg te bezoeken. Ook natuurliefhebbers komen als zij een bezoekje brengen aan Groningen helemaal aan hun trekken, want in de zomer worden er vanuit diverse dorpen en steden in de provincie Groningen dagelijks wadlooptochten gehouden, waarbij u tijdens laagtij onder professionele begeleiding vanaf de kust naar de Waddeneilanden loopt.

Op zoek naar vliegtickets Groningen? Laat Skyscanner dan het zoekwerk voor u doen en de goedkoopste vliegtickets voor u vinden. Met Skyscanner bespaart u behalve tijd ook geld, want Skyscanner doorzoekt niet alleen razendsnel honderden websites van luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus om de goedkoopste vliegtickets naar Groningen voor u te vinden, Skyscanner zet alle tarieven ook keurig op een rij zodat u alle vliegtickets Groningen in één oogopslag met elkaar kunt vergelijken en altijd profiteert van de meest aantrekkelijk geprijsde vliegtickets.

Skyscanner is eenvoudig in gebruik en helemaal gratis, u betaalt dus nooit extra kosten of commissie. Zodra u uw ideale vliegticket heeft uitgekozen wordt u namelijk doorgestuurd naar de website van de luchtvaartmaatschappij of het reisbureau, waar u de boeking rechtstreeks kunt maken.

Staan uw reisdata niet vast? Kies dan voor ‘hele maand’ of ‘heel jaar’, en Skyscanner toont u op welke dagen of in welke periode u de goedkoopste tickets kunt krijgen naar Groningen. Ook als u nog niet weet waar u heen wilt is Skyscanner ideaal, want als u ‘overal’ invult bij de bestemming laat Skyscanner zien wat de goedkoopste vliegbestemmingen zijn.

Bekijk onderstaande vluchten Groningen of vul de door u gewenste reisdatums in en dan zoekt Skyscanner voor u de goedkoopste vliegtickets Groningen.

De beste deals voor een hotel Groningen vindt u ook met Skyscanner.

Heb je reeds je vlucht geboekt naar Groningen Eelde Airport of ben je van plan om iemand op te gaan halen, bekijk dan hier de meest actuele aankomstinformatie.

 Bespaar op uw vliegtickets, wijzig uw bestemmingsluchthaven!

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.