Groningen

13 dec. 2018 - 14 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Simplon Jongerenhotel, Van der Valk Hotel Groningen Westerbroek en Fletcher Familiehotel Paterswolde drie van de beste goedkope hotels in Groningen. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Groningen zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Groningen?

9,8
Studenten
9,8
Fijnproevers
9,8
Rugzaktoeristen
9,8
Fans van het nachtleven
Beoordelingen van leden (12)
Peter Koghee
Peter KogheeAmsterdam
29-02-16

De Hanzestad Groningen in de provincie Groningen, is na Amsterdam (de stad waar ik woon) mijn tweede favoriete stad van Nederland. Groningen heeft een lange en bewogen geschiedenis, maar nu is het echt een bruisende studentenstad, en woont de klok rond, 7 dagen per week. Groningen heeft de mooiste museum van moderne en regionale kunst, Het "Groninger Museum" in Nederland. Er zijn goede cafés en restaurants, vriendelijke mensen en er is zelfs een kleine red light district. De Martinitoren kijkt uit over de stad met zijn rijkdom van de oude pakhuizen en binnenplaatsen, naar alle bezoekers. In het kort, "Eh Gaat Niet Boven Groningen '(Er gaat niets boven Groningen).

Laurel W
Laurel WCalgary
06-01-17

Groningen is als Amsterdam, maar met veel minder toeristen. Net als Amsterdam zijn grachten en de stad is zeer fiets vriendelijk. Er zijn veel studenten als de universiteit is groot. Er zijn niet de grote musea zoals Amsterdam, maar Groningen is zeer beloopbaar en aangenaam.

Irsena Mazurik
Irsena MazurikGroningen
02-11-12

Ik woon in en ik ben blij! :)

Finan Akbar
Finan Akbar
06-01-17

Een prachtige plek om te studeren en mensen te ontmoeten.

Plan een reis naar Nederland