Vluchten van Belfast naar Catalonië

Vluchtaanbiedingen van Belfast naar Catalonië

Zoek je goedkope tickets van Belfast naar Catalonië, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Belfast naar Catalonië

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden75 €, Gerona
Goedkoopste maand om te vliegenoktober
Gemiddelde vliegtijd2 uur 35 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekBelfast Internationaal
Populairste luchtvaartmaatschappijeneasyJet

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Belfast naar Catalonië die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 75 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Catalonië van 206 €.
De goedkoopste maand om van Belfast naar luchthaven Reus te vliegen is meestal juli. De goedkoopste maand om van Belfast naar luchthaven Lleida te vliegen is meestal juli. De goedkoopste maand om van Belfast naar luchthaven Girona te vliegen is meestal oktober. En de goedkoopste maand om van Belfast naar luchthaven Barcelona te vliegen is meestal september.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Belfast naar Catalonië op dit moment het goedkoopst zijn op zaterdag 5 oktober 2024.
Luchthaven Belfast Internationaal biedt rechtstreekse vluchten naar Catalonië.
Als je vliegt vanaf Belfast, is de goedkoopste stad in Catalonië om naartoe te vliegen Gerona. De goedkoopste luchthaven van Gerona is op dit moment Gerona.
De gemiddelde vluchttijd tussen Belfast en Catalonië is 2 uur en 35 minuten.
Populairste vluchten