Vluchten van Houston naar Californië

Vluchtaanbiedingen van Houston naar Californië

Zoek je goedkope tickets van Houston naar Californië, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Houston naar Californië

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden49 €, San Diego
Goedkoopste maand om te vliegenjuni
Gemiddelde vliegtijd3 uur 43 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekHouston George Bush Intercntl.
Populairste luchtvaartmaatschappijenUnited

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Houston naar Californië die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 49 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Californië van 305 €.
De goedkoopste maand om van Houston naar luchthaven Santa Rosa te vliegen is meestal juli. De goedkoopste maand om van Houston naar luchthaven Redding te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Houston naar luchthaven San Luis Obispo County te vliegen is meestal juni. En de goedkoopste maand om van Houston naar luchthaven Bakersfield te vliegen is meestal mei.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Houston naar Californië op dit moment het goedkoopst zijn op woensdag 12 juni 2024.
Luchthaven Houston George Bush Intercntl. biedt rechtstreekse vluchten naar Californië.
Als je vliegt vanaf Houston, is de goedkoopste stad in Californië om naartoe te vliegen San Diego. De goedkoopste luchthaven van San Diego is op dit moment San Diego Internacional.
De gemiddelde vluchttijd tussen Houston en Californië is 3 uur en 43 minuten.
Populairste vluchten