Kaart

Eindhoven - Lissabon

Vluchtinformatie van Eindhoven naar Lissabon

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 40

Directe luchtvaartmaatschappijen

2

Vluchten per week

11

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 1807 kilometer

2u 45min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

Ryanair

Lissabon

1 luchthaven

Bent u op zoek naar goedkope vliegtickets naar Lissabon en woont u in het zuiden van het land? Dan kunt u vanaf Eindhoven vertrekken, want vanaf dit vliegveld vliegen twee budgetmaatschappijen naar de hoofdstad van Portugal. Op deze pagina leest u welke luchtvaartmaatschappijen vluchten van Eindhoven naar Lissabon aanbieden, over welke reisdocumenten u dient te beschikken en allerlei andere nuttige informatie.

Luchtvaartmaatschappijen

Er zijn maar liefst twee luchtvaartmaatschappijen die vluchten verzorgen van Eindhoven naar Lissabon, te weten Ryanair en Transavia. Deze twee prijsvechters vliegen tijdens het seizoen vrijwel dagelijks naar Lissabon, u heeft dus altijd voldoende keus. Vanaf Eindhoven Airport vertrekken geen indirecte vluchten naar Lissabon. Wilt u buiten het seizoen naar Lissabon vliegen dan dient u vanaf Amsterdam Schiphol te vertrekken, want vanaf deze luchthaven kunt u zowel ’s zomers als ’s winters dagelijks op meerdere tijdstippen naar Lissabon reizen.

Paspoort en visum

Zowel een geldig paspoort als een Europees Identiteitsbewijs is geschikt als u de Nederlandse nationaliteit heeft en naar Portugal wilt vliegen.

Luchthaven van vertrek en bestemming

Reizigers die van Eindhoven naar Lissabon vliegen wordt geadviseerd minimaal 1 uur voor de geplande vertrektijd van hun vliegtuig aanwezig te zijn op de luchthaven. Bent u wat te vroeg op het vliegveld dan is dat ook geen probleem, want op Eindhoven Airport zijn diverse winkels en horecagelegenheden te vinden. Eenmaal aangekomen op Lisbon Portela Airport, zoals de luchthaven van Lissabon officieel heet, dient u zodra u door de douane bent gegaan en uw koffers van de band heeft gehaald de duidelijke bewegwijzering (ook in het Engels) te volgen naar het metrostation, de bushaltes, de taxistandplaats of autoverhuurbedrijven, afhankelijk van hoe u uw reis in Portugal wenst voort te zetten.

Reistijd en tijdsverschil

Tussen Nederland en Portugal is geen tijdsverschil, u heeft dus geen last van een jetlag als u naar Lissabon gaat vliegen. Rechtstreekse vluchten van Eindhoven naar Lissabon duren een kleine 3 uur.

Vervoer vanaf de luchthaven

Lissabon heeft een eigen metrostation, het ligt dus voor de hand om de metro te nemen als u van het vliegveld van Lissabon naar uw hotel in Lissabon in het centrum van de stad wilt reizen. Ga daarvoor naar de zuidkant van de aankomsthal in Terminal 1 en neem daar de Rode Lijn, die hier tussen 6:30u en 1:00u elke 6 tot 9 minuten stopt en rechtstreeks naar het centrum van de stad rijdt. Uiteraard kunt u ook een taxi nemen, deze staan naast de aankomsthal opgesteld bij de officiële taxistandplaats. Hier vindt u ook de bushaltes, waar (shuttle)bussen stoppen die tussen het vliegveld van Lissabon en het centrum van de stad rijden.

Praktische informatie

Lissabon profiteert van een Mediterraan klimaat, u kunt er dus altijd genieten van warme zomers en milde winters. De prijsniveau ligt in Portugal wat lager dan in Nederland.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.