Vluchten van Kuala Lumpur naar Oost-Java

Vluchtaanbiedingen van Kuala Lumpur naar Oost-Java

Zoek je goedkope tickets van Kuala Lumpur naar Oost-Java, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Kuala Lumpur naar Oost-Java

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden56 €, Soerabaja
Goedkoopste maand om te vliegenoktober
Gemiddelde vliegtijd2 uur 44 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekKuala Lumpur Internationaal
Populairste luchtvaartmaatschappijenIndonesia AirAsia

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Kuala Lumpur naar Oost-Java die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 56 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Oost-Java van 156 €.
De goedkoopste maand om van Kuala Lumpur naar luchthaven Blimbingsari te vliegen is momenteel september. De goedkoopste maand om van Kuala Lumpur naar luchthaven Malang te vliegen is meestal juli. En de goedkoopste maand om van Kuala Lumpur naar de luchthaven Soerabaja te vliegen is meestal oktober.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Kuala Lumpur naar Oost-Java op dit moment het goedkoopst zijn op donderdag 17 oktober 2024.
Luchthaven Kuala Lumpur Internationaal biedt rechtstreekse vluchten naar Oost-Java.
Als je vliegt vanaf Kuala Lumpur, is de goedkoopste stad in Oost-Java om naartoe te vliegen Soerabaja. De goedkoopste luchthaven van Soerabaja is op dit moment Soerabaja.
De gemiddelde vluchttijd tussen Kuala Lumpur en Oost-Java is 2 uur en 44 minuten.
Populairste vluchten