Kaart

Eindhoven - Faro

Beste lastminuteaanbiedingen voor vluchten

Zin in een spontane reis? Het is nooit te laat om boeken. Hier is onze selectie van de beste lastminutevluchten naar Faro...
Alleen geschatte laagste prijzen. Gevonden in de laatste 14 dagen.

Vluchtinformatie van Eindhoven naar Faro

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 51

Directe luchtvaartmaatschappijen

2

Vluchten per week

8

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 1921 kilometer

3u 0min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

Ryanair

Faro

1 luchthaven

Veelgestelde vragen

Er is één vliegveld in Faro: Faro.
De beste prijs op Skyscanner voor een vlucht van Eindhoven to Faro is € 51*. Dit hebben we gevonden door te kijken bij verschillende luchtvaartmaatschappijen. Dit is de goedkoopste prijs voor de hele maand.
De gemiddelde vliegtijd van Eindhoven naar Faro is 3u 0min.
Er zijn 2 luchtvaartmaatschappijen die rechtstreeks vliegen van Eindhoven naar Faro.
Er zijn 8 luchtvaartmaatschappijen die rechtstreeks van Eindhoven naar Faro vliegen in januari.

Gaat u op vakantie naar Portugal en vliegt u op Faro? Dan kunt u als u in het zuiden van het land woont nu ook vanaf Eindhoven Airport vertrekken! Op deze pagina leest u met welke luchtvaartmaatschappijen u van Eindhoven naar Faro kunt vliegen, hoe u vanaf de luchthaven van Faro naar uw eindbestemming kunt reizen en andere praktische informatie.

Luchtvaartmaatschappijen

Als u zoek bent naar goedkope vliegtickets naar Faro en vanaf Eindhoven wil vliegen dan is er goed nieuws, want de Nederlandse prijsvechter Transavia vliegt vrijwel dagelijks van Eindhoven Airport naar Faro Airport.

Paspoort en visum

Reizigers die over de Nederlandse nationaliteit beschikken hebben geen visum nodig om naar Portugal op vakantie te gaan, een geldig paspoort of Europese Identiteitskaart is voldoende.

Luchthaven van vertrek en bestemming

Indien u van Eindhoven naar Faro gaat vliegen kunt u het beste minimaal 1 uur voordat het vliegtuig gepland staat om te vertrekken aanwezig zijn op de luchthaven van Eindhoven, zodat u voldoende tijd heeft voor de paspoort- en veiligheidscontrole. Nadat u op Faro Airport bent geland en uw koffers van de band heeft gehaald volgt u de borden (ook in het Engels) naar de taxistandplaats, de bushaltes of balies van autoverhuurbedrijven, zodat u snel kunt doorreizen naar uw eindbestemming in Portugal.

Reistijd en tijdsverschil

Tussen Nederland en Portugal is geen tijdsverschil, wat betekent dat u geen last zult krijgen van een jetlag als u van Eindhoven naar Faro gaat vliegen. Rechtstreekse vluchten van Eindhoven naar Faro duren iets meer dan 3 uur, u reist dus binnen een halve dag van deur tot deur van Nederland naar uw vakantiebestemming in Portugal.

Vervoer vanaf de luchthaven

Indien u met het openbaar vervoer vanaf Faro Airport naar uw hotel in Faro wilt gaan kunt u het beste buslijn 14 of 16 nemen, want deze rijden allebei naar het centrum van de stad. Geeft u de voorkeur aan gemak dan kunt u ook een shuttlebus regelen via uw hotel. Uiteraard kunt u ook een taxi nemen, volg in dat geval de borden naar de officiële taxistandplaats, die zich buiten vlak bij de aankomsthal bevindt. Bent u van plan om een auto te gaan huren in Portugal dan loopt u simpelweg naar de aankomsthal, waar alle balies van de verschillende autoverhuurbedrijven op Faro Airport te vinden zijn.

Praktische informatie

In Faro en andere kustplaatsen in het zuiden van Portugal kunt u genieten van een subtropisch Mediterraan klimaat met warme zomers, waarbij het dagelijks zo’n 28 C of meer is, en milde winters met een heerlijke dagtemperatuur van gemiddeld 16 C. De prijzen in Portugal liggen wat lager dan in Nederland, vergeet dus niet om op koopjesjacht te gaan als u naar Faro gaat vliegen.

 

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.