Vluchten van Medellín naar Chocó

Vluchtaanbiedingen van Medellín naar Chocó

Zoek je goedkope tickets van Medellín naar Chocó, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Medellín naar Chocó

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden78 €, Nuquí
Goedkoopste maand om te vliegenmei
Gemiddelde vliegtijd49 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekMedellín Enrique Olaya Herrera
Populairste luchtvaartmaatschappijenSatena

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Medellín naar Chocó die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 78 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Chocó van 113 €.
De goedkoopste maand om van Medellín naar luchthaven Bahia Solano te vliegen is momenteel juni. De goedkoopste maand om van Medellín naar luchthaven Quibdo te vliegen is meestal juni. En de goedkoopste maand om van Medellín naar de luchthaven Nuqui te vliegen is meestal mei.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Medellín naar Chocó op dit moment het goedkoopst zijn op vrijdag 31 mei 2024.
Luchthaven Medellín Enrique Olaya Herrera biedt rechtstreekse vluchten naar Chocó.
Als je vliegt vanaf Medellín, is de goedkoopste stad in Chocó om naartoe te vliegen Nuquí. De goedkoopste luchthaven van Nuquí is op dit moment Nuqui.
De gemiddelde vluchttijd tussen Medellín en Chocó is 49 minuten.
Populairste vluchten