Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Adelaide airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Adelaide

Gaat u naar Australië op vakantie en wilt u dit prachtige land per huurauto gaan verkennen? Via Skyscanner kunt u heel eenvoudig een auto huren op Adelaide Airport.

Autoverhuurbedrijven op Adelaide Airport

De luchthaven van Adelaide, ook wel Adelaide Airport geheten, is de vier na drukste luchthaven van Australië en ligt 6 kilometer ten westen van het centrum van Adelaide. Op Adelaide Airport zijn diverse autoverhuurbedrijven gevestigd, waaronder Ace Rental Cars, East Coast Rentals, Europcar, Hertz, Redspot en Thrifty. Deze autoverhuurbedrijven zijn allemaal in de aankomsthal van de luchthaventerminal vertegenwoordigd, u hoeft dus nadat u de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gehaald nooit ver te lopen.

Tankstations in de omgeving van Adelaide Airport

Vaak staat in uw autoverhuurovereenkomst dat u uw huurauto met een volle tank dient in te leveren. Gelukkig hoeft u daar niet ver voor te zoeken, want op het luchthaventerrein treft u op de rotonde een United Petroleum tankstation aan. Eerder tanken kan ook, bijvoorbeeld op de A14 op de kruising met Shierlaw Street bij Woolworths Petrol, of op Henley Beach Road bij het Mogas tankstation.

Met de huurauto naar Adelaide rijden

Als u nadat u bent aangekomen op Adelaide Airport rechtstreeks met uw huurauto naar het centrum van Adelaide gaat rijden dient u als u het luchthaventerrein afrijdt rechtsaf te slaan om de A6 richting Adelaide te nemen. Indien u deze weg blijft volgen komt u vanzelf in de binnenstad van Adelaide terecht. De autorit van Adelaide Airport naar het centrum van de stad duurt bij elkaar ongeveer een kwartiertje, mits u onderweg geen files of opstoppingen tegenkomt. Onderweg dient u nergens tol te betalen.

Adelaide

De Australische stad Adelaide ligt in het zuiden van het land, zo’n 730 kilometer ten westen van Melbourne. In de binnenstad van Adelaide zijn veel interessante bezienswaardigheden te bewonderen, waaronder St. Peter’s Cathedral, het South Australian Museum, het Tandanya National Aboriginal Cultural Institute en natuurlijk Glenelg Beach, waar u naast zonnen, zwemmen en surfen ook heerlijk kunt eten. Daarnaast is Adelaide bekend vanwege het jaarlijks terugkerende Festival of Arts, dat altijd veel bezoekers uit binnen- en buitenland trekt. Wilt u weten wat er allemaal in Adelaide te doen is, lees dan welke bezienswaardigheden in Adelaide u zeker op uw verlanglijstje moet zetten.

Vrijwel overal in het centrum van Adelaide geldt betaald parkeren op de openbare weg, maar als u uw huurauto langer dan enkele uren gaat parkeren kunt u hem misschien beter in een parkeergarage, op een parkeerterrein of op een Park & Ride parkeerplaats zetten, bijvoorbeeld op de Seaman Road Park & Ride in Noarlunga, de Park & Ride naast Smithfield Station, de Tea Tree Plaza Park & Ride of de Adelaide Entertainment Centre Park & Ride. Bent u van plan om een of meerdere nachten in Adelaide te blijven dan is het raadzaam hotels in Adelaide te kiezen die over eigen parkeerfaciliteiten beschikken. Zet u huurauto in ieder geval nooit zomaar ergens neer, want dan loopt u de kans dat uw auto weggesleept wordt.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.