Dublin

19 dec. 2018 - 20 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel 7, The Croke Park Hotel en Harrington Hall drie van de beste goedkope hotels in Dublin. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Dublin zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Dublin

vanaf € 83
vanaf € 110
vanaf € 235

Wat zeggen reizigers over Dublin?

9,8
Groene Reizigers
9,8
Rugzaktoeristen
9,8
Alleenreizende Vrouwen
Beoordelingen van leden (282)
Gil Harel
Gil HarelSan Jose
01-06-16

Een leuke stad die vol is van vreugde. De Dublin mensen zijn aardig en hebben een geestige gevoel voor humor. Het is niet in Londen, maar het heeft haar schoonheid en karakter

JaNelle Borgers
JaNelle BorgersHouston
18-05-16

Ga naar Dublin! Winkel, verkennen, tour, ga naar musea. Geschiedenis en halarity allemaal in één dag.

Krista Canfield McNish
Krista Canfield McNishSan Francisco
12-05-16

Dublin is een charmante stad profiteert u net zo veel voor de mensen als je wil voor zijn eten en de sfeer. Spreken van voedsel, het hoofd naar Sophie's voor een ongelooflijke maaltijd met een onovertroffen uitzicht of The Pig's Ear voor grote rooien. Als je het afweren van jetlag, sluipen naar 3FE voor de beste koffie ik ooit ben tegengekomen in Dublin. Anders dan dat, dwalen rond prachtige campus Trinity's, zie het kasteel en maak een wandeling over de bruggen, maar waag het niet vergeten om te staken een gesprek met een vreemde. Het zou kunnen zijn een van de meest memorabele delen van uw reis. Een gemakkelijke middag uitje is Howth (slechts ongeveer 30 minuten met de trein van Connolly Station) voor verse vis, een mooie wandeling en wat frisse zilte lucht.

Darren Treacy
Darren TreacyDublin
17-02-16

Dublin heeft alles wat een stad nodig heeft, meer dan wat je kunt zien in slechts een dag of een nacht, Dublin is zo'n enorme stad met zo veel verborgen schatten te wachten om te worden gevonden, met toegang tot alle van Ierland op een gemakkelijk te ontsnappen.

Plan een reis naar Ierland