Vluchten van de luchthaven van Johannesburg OR Tambo naar KwaZoeloe-Natal

Goedkope vluchten van luchthaven Johannesburg OR Tambo naar KwaZoeloe-Natal

Zoek je goedkope tickets van de luchthaven Johannesburg OR Tambo naar KwaZoeloe-Natal, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen vanaf Luchthaven Johannesburg OR Tambo naar KwaZoeloe-Natal

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden54 €, Durban
Goedkoopste maand om te vliegenjuni
Gemiddelde vliegtijd1 uur 14 min
Gemiddeld aantal vluchten per week317
Populairste luchtvaartmaatschappijenSafair

Veelgestelde vragen

Ja, rechtstreekse vluchten vliegen momenteel van de luchthaven Johannesburg OR Tambo naar de luchthaven Durban King Shaka International, de luchthaven Richards Bay en de luchthaven Pietermaritzburg in KwaZoeloe-Natal.
We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf de luchthaven Johannesburg OR Tambo naar KwaZoeloe-Natal die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 54 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor KwaZoeloe-Natal van 112 €.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Johannesburg OR Tambo naar de luchthaven Richards Bay te vliegen is momenteel juli.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Johannesburg OR Tambo naar de luchthaven Margate te vliegen is momenteel juli.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Johannesburg OR Tambo naar de luchthaven Pietermaritzburg te vliegen is momenteel juli.
En de goedkoopste maand om van de luchthaven Johannesburg OR Tambo naar de luchthaven Durban King Shaka International luchthaven te vliegen is meestal juni.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf luchthaven Johannesburg OR Tambo naar KwaZoeloe-Natal op dit moment het goedkoopst zijn op zondag 9 juni 2024.
Als je vliegt vanuit Johannesburg OR Tambo, is de goedkoopste stad in KwaZoeloe-Natal om naartoe te vliegen Durban. De goedkoopste luchthaven van Durban is op dit moment Durban King Shaka International.
De gemiddelde vluchttijd tussen luchthaven Johannesburg OR Tambo en KwaZoeloe-Natal is 1 uur en 14 minuten.
Populairste vluchten