Kaart

Eindhoven - Valencia

Vluchtinformatie van Eindhoven naar Valencia

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 36

Directe luchtvaartmaatschappijen

2

Vluchten per week

8

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 1407 kilometer

2u 20min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

transavia

Valencia

1 luchthaven

Gaat u op vakantie naar de Costa del Azahar of een stedentrio naar Valencia maken en woont u in het zuiden van het land? Vlieg dan rechtstreeks vanaf Eindhoven Airport naar Valencia! Op deze pagina leest u welke luchtvaartmaatschappijen vluchten vanaf Eindhoven naar Valencia verzorgen en allerlei praktische informatie die nuttig voor u kan zijn als u van Eindhoven naar Valencia gaat vliegen.

Luchtvaartmaatschappijen

Met Transavia kunt u vanaf vliegveld Eindhoven Airport rechtstreeks naar Valencia vliegen. Deze Nederlandse budgetmaatschappij vliegt tijdens het seizoen meerdere keren per week tussen Eindhoven naar Valencia, dus als u op zoek bent naar goedkope vliegtickets naar Valencia en in het zuiden van het land woont is dit voor u mogelijk de goedkoopste en meest praktische optie. Buiten het seizoen en op dagen dat er geen vluchten naar Valencia beschikbaar zijn vanaf Eindhoven Airport dient u vanaf Amsterdam Schiphol te vertrekken, want vanuit Amsterdam vliegen er dagelijks meerdere luchtvaartmaatschappijen naar Valencia.

Paspoort en visum

Reizigers met de Nederlandse nationaliteit kunnen zowel met een geldig paspoort als een Europese Identiteitskaart van Eindhoven naar Valencia reizen.

Luchthaven van vertrek en bestemming

Indien u van plan bent om van Eindhoven naar Valencia te vliegen dan wordt aangeraden minimaal 1 uur voor de geplande vertrektijd van uw vliegtuig aanwezig te zijn op de luchthaven, want dan loopt u niet het risico uw vlucht te missen. Op Eindhoven Airport zijn diverse winkels en restaurants te vinden, dus als u nog wat tijd over heeft hoeft u zich geen moment te vervelen. Eenmaal aangekomen op Manises Airport, zoals de luchthaven van Valencia ook wel wordt genoemd, kunt u dankzij de duidelijke bewegwijzering (ook in het Engels) snel doorlopen naar het metrostation, de bushaltes, taxistandplaatsen en autoverhuurbedrijven.

Reistijd en tijdsverschil

Tussen Nederland en Spanje is geen tijdsverschil, u zult dus geen last hebben van een jetlag als u van Eindhoven naar Valencia gaat vliegen. Rechtstreekse vluchten van Eindhoven naar Valencia duren ca. 2,5 uur.

Vervoer vanaf de luchthaven

Het goedkoopst en meest efficiënt is om op de luchthaven van Valencia de metro te nemen naar het centrum van de stad. Het metrostation bevindt zich op de begane grond van de regionale terminal, vlak naast de internationale terminal. Op het metrostation van de luchthaven stoppen twee metrolijnen, te weten lijn 3 (rijdt via de haven en binnenstad van Valencia naar enkele forenzensteden) en lijn 5 (rijdt via de haven van Valencia naar het stadje Torrent). Uiteraard kunt u op de luchthaven van Valencia ook een taxi naar uw hotel in Valencia nemen. Bedenk wel dat u tijdens de spits met uw taxi in files en verkeersopstoppingen terecht kunt komen.

Praktische informatie

Valencia heeft een Mediterraan klimaat met warme zomers en milde winters. Het prijsniveau in Valencia ligt iets lager dan in Nederland.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.