Kaart

Eindhoven - Rome

Vluchtinformatie van Eindhoven naar Rome

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 40

Directe luchtvaartmaatschappij

1

Vluchten per week

7

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 1200 kilometer

2u 0min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

Ryanair

Rome Fiumicino en Rome Ciampino

2 luchthavens

Bent u van plan om een stedentrip naar Rome te gaan maken en woont u in het zuiden van het land? Dan zult u wellicht blij verrast zijn dat u ook vanaf Eindhoven Airport naar deze prachtige stad kunt vliegen! Op deze pagina leest u met welke luchtvaartmaatschappij u van Eindhoven naar Rome kunt vliegen, hoe u met het openbaar vervoer vanaf het vliegveld naar uw eindbestemming kunt reizen en allerlei andere handige praktische informatie.

Luchtvaartmaatschappijen

Met de budgetmaatschappij Ryanair kunt u dagelijks van Eindhoven Airport naar Rome Ciampino – G.B. Pastine International Airport vliegen, u bent dus altijd verzekerd van goedkope vliegtickets naar Rome als u vanaf vliegveld Eindhoven vertrekt. Uiteraard kunt u ook naar Leonardo da Vinci–Fiumicino Airport vliegen indien u dat wenst, maar in dat geval bent u aangewezen op vliegveld Amsterdam Schiphol, vanwaar dagelijks meerdere vluchten naar de hoofdstad van Italië vertrekken.

Paspoort en visum

Indien u over de Nederlandse nationaliteit beschikt is een geldig paspoort of Europese Identiteitskaart alles wat u nodig heeft om naar Rome te vliegen, een visum is dus niet van toepassing.

Luchthaven van vertrek en bestemming

Reizigers die van Eindhoven naar Rome vliegen wordt geadviseerd minimaal 1 uur voor de geplande vertrektijd van het vliegtuig aanwezig te zijn op de luchthaven, zodat u op tijd bij de gate bent om aan boord te gaan van het vliegtuig. Mocht u wat vroeger aanwezig zijn op het vliegveld dan is dat ook geen probleem, want ook op het kleine Eindhoven Airport kunt u winkeltjes bezoeken en een kopje koffie drinken. Zodra u bent aangekomen op Rome Ciampino – G.B. Pastine International Airport, de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gehaald dient de borden (ook in het Engels) naar de taxistandplaats, (shuttle)bushaltes en/of autoverhuurbedrijven te volgen.

Reistijd en tijdsverschil

Er is geen tijdsverschil tussen Italië en Nederland, u zult dus geen last hebben van een jetlag als u van Eindhoven naar Rome gaat vliegen. De vliegtijd van Eindhoven naar Rome bedraagt iets meer dan 2 uur.

Vervoer vanaf de luchthaven

Vanaf Rome Ciampino – G.B. Pastine International Airport kunt u heel eenvoudig en snel met de bus naar uw hotel in Rome gaan, want op de luchthaven stoppen diverse (expres)bussen naar onder meer treinstation Roma Termini, metrostation Anagnina en treinstation Ciampino. De bussen van COTRAL/Schiaffini rijden elk kwartier vanaf het vliegveld naar metrostation Anagnina en treinstation Ciampino. De bussen van Terravision ltd, Schiaffini en BusShuttle onderhouden een directe lijnverbinding tussen de luchthaven en Roma Termini. Een rechtstreekse busrit van Rome Ciampino naar het centrum van de stad duurt ca. 40 minuten. Uiteraard kunt u ook een taxi nemen op het vliegveld, volg hiervoor de borden naar de officiële taxistandplaats.

Praktische informatie

Rome kent warme tot zeer warme zomers en milde winters. De prijzen in Rome liggen doorgaans wat lager dan in Nederland, al dient u op terrasjes rondom populaire toeristische attracties soms diep in de buidel te tasten.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.