Vluchten van de luchthaven van San Francisco Internationaal naar Arizona

Goedkope vluchten van luchthaven San Francisco Internationaal naar Arizona

Zoek je goedkope tickets van de luchthaven San Francisco Internationaal naar Arizona, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen vanaf Luchthaven San Francisco Internationaal naar Arizona

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden53 €, Phoenix
Goedkoopste maand om te vliegenseptember
Gemiddelde vliegtijd2 uur 8 min
Gemiddeld aantal vluchten per week854
Populairste luchtvaartmaatschappijenAmerican Airlines

Veelgestelde vragen

Ja, rechtstreekse vluchten vliegen momenteel vanaf de luchthaven San Francisco Internationaal naar de luchthaven Phoenix Sky Harbor en de luchthaven Tucson Internationaal in Arizona.
We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf de luchthaven San Francisco Internationaal naar Arizona die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 53 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Arizona van 222 €.
De goedkoopste maand om van de luchthaven San Francisco Internationaal naar de luchthaven Flagstaff Pulliam te vliegen is momenteel juli.
De goedkoopste maand om van de luchthaven San Francisco Internationaal naar de luchthaven Prescott te vliegen is momenteel juni.
De goedkoopste maand om van de luchthaven San Francisco Internationaal naar de luchthaven Phoenix Sky Harbor te vliegen is momenteel september.
En de goedkoopste maand om van de luchthaven San Francisco Internationaal naar de luchthaven Tucson Internationaal luchthaven te vliegen is meestal oktober.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf luchthaven San Francisco Internationaal naar Arizona op dit moment het goedkoopst zijn op dinsdag 10 september 2024.
Als je vliegt vanuit San Francisco Internationaal, is de goedkoopste stad in Arizona om naartoe te vliegen Phoenix. De goedkoopste luchthaven van Phoenix is op dit moment Phoenix Sky Harbor.
De gemiddelde vluchttijd tussen luchthaven San Francisco Internationaal en Arizona is 2 uur en 7 minuten.
Populairste vluchten