Kaart

Eindhoven - Sevilla

Vluchtinformatie van Eindhoven naar Sevilla

Directe luchtvaartmaatschappijen

2

Vluchten per week

6

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 1797 kilometer

2u 45min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

Ryanair

Sevilla

1 luchthaven

Woont u in het zuiden van het land en bent u van plan om een stedenreis naar Sevilla te maken of op vakantie naar Andalusië te gaan? Dan hoeft u niet meer in de file naar Schiphol te staan, want u kunt nu rechtstreeks vanaf Eindhoven naar Sevilla vliegen. Op deze pagina vindt u praktische informatie over vliegen van Eindhoven naar Sevilla, wat u op de luchthaven van vertrek en bestemming kunt verwachten en hoe u vanaf Sevilla Airport naar het centrum van de stad kunt reizen.

Luchtvaartmaatschappijen

Met prijsvechter Ryanair kunt u vanaf Eindhoven rechtstreeks naar Sevilla vliegen, u bent dus altijd verzekerd van goedkope vliegtickets naar Sevilla als u vanaf Eindhoven Airport gaat vertrekken. Ryanair vliegt niet dagelijks van Eindhoven naar Sevilla en vice versa, bekijk dus eerst wanneer er rechtstreekse vluchten van Eindhoven naar Sevilla zijn voordat u uw hotel in Sevilla gaat boeken.

Paspoort en visum

Indien u die over de Nederlandse nationaliteit beschikt kunt u zowel met uw geldige paspoort als Europese Identiteitskaart van Eindhoven naar Sevilla vliegen, een visum aanvragen is niet nodig.

Luchthaven van vertrek en bestemming

Reizigers die van Eindhoven naar Sevilla gaan vliegen doen er goed aan minimaal 1 uur voordat het vliegtuig gepland staat te vertrekken aanwezig te zijn op Eindhoven Airport, zodat er voldoende tijd is voor de paspoort- en veiligheidscontroles. Eenmaal aangekomen op Sevilla Airport zijn de taxistandplaats en bushalte eenvoudig vinden, dankzij de duidelijke borden (ook in het Engels) die u de weg wijzen. Heeft u een huurauto gereserveerd, dan kunt u doorlopen naar de balies van de autoverhuurbedrijven, die zich allemaal in de aankomsthal van de luchthaven bevinden.

Reistijd en tijdsverschil

Tussen Nederland en Spanje is geen tijdsverschil, u zult dus zeker geen jetlag krijgen als u van Eindhoven naar Sevilla gaat vliegen. Rechtstreekse vluchten van Eindhoven Airport naar Sevilla Airport duren doorgaans ongeveer 2,5 uur, u bent dus binnen een halve dag op uw plaats van bestemming!

Vervoer vanaf de luchthaven

Indien u met het openbaar vervoer vanaf Sevilla Airport naar het centrum van de stad wilt reizen kunt u het beste de Airport Express nemen, een shuttlebus die via onder andere het AVE treinstation Santa Justa naar busstation Plaza de Armas in het centrum van de stad rijdt. De shuttlebussen rijden van 4.30u tot 00.45u en doen er ongeveer 40 minuten over om u naar de stad te brengen. Uiteraard kunt u ook een taxi nemen, volg daarvoor de borden naar de officiële taxistandplaats.

 

Praktische informatie

 

Sevilla staat bekend om haar bloedhete zomers waarbij het kwik soms naar de 40C schiet, maar de winters zijn soms vrij koud. Het prijsniveau van Sevilla is vergelijkbaar met dat van Nederland.

 

 

 

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.