Vluchten van de luchthaven van Internacional de San José naar Californië

Goedkope vluchten van luchthaven Internacional de San José naar Californië

Zoek je goedkope tickets van de luchthaven Internacional de San José naar Californië, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen vanaf Luchthaven Internacional de San José naar Californië

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden37 €, San Diego
Goedkoopste maand om te vliegenjuli
Gemiddelde vliegtijd1 uur 16 min
Gemiddeld aantal vluchten per week1.013
Populairste luchtvaartmaatschappijenSouthwest Airlines

Veelgestelde vragen

Ja, rechtstreekse vluchten vliegen momenteel vanaf de luchthaven Internacional de San José naar de luchthaven San Diego Internacional en de luchthaven Los Angeles Internationaal in Californië.
We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf de luchthaven Internacional de San José naar Californië die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 37 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Californië van 361 €.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Internacional de San José naar de luchthaven Palm Springs International te vliegen is momenteel augustus.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Internacional de San José naar de luchthaven Monterey Regional te vliegen is momenteel juni.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Internacional de San José naar de luchthaven San Luis Obispo County te vliegen is momenteel juni.
En de goedkoopste maand om van de luchthaven Internacional de San José naar de luchthaven Fresno Yosemite luchthaven te vliegen is meestal juli.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf luchthaven Internacional de San José naar Californië op dit moment het goedkoopst zijn op dinsdag 16 juli 2024.
Als je vliegt vanuit Internacional de San José, is de goedkoopste stad in Californië om naartoe te vliegen San Diego. De goedkoopste luchthaven van San Diego is op dit moment San Diego Internacional.
De gemiddelde vluchttijd tussen luchthaven Internacional de San José en Californië is 1 uur en 15 minuten.
Populairste vluchten