Kaart

Rotterdam - Kayseri

Vluchtinformatie van Rotterdam naar Kayseri

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 151

Directe luchtvaartmaatschappijen

0

Kayseri

1 luchthaven

Woont in Rotterdam of omgeving en wilt u naar de Turkse stad Kayseri vliegen? Dan landt u op Erkilet International Airport, ook vaak Kayseri Erkilet Airport genoemd. Op deze pagina leest u met welke luchtvaartmaatschappijen u van Rotterdam – The Hague Airport naar Kayseri kunt vliegen, over welke reisdocumenten u dient te beschikken, hoe u vanaf het vliegveld van Kayseri naar uw eindbestemming kunt reizen en allerlei andere reisinformatie die handig is als u goedkope vliegtickets naar Kayseri gaat boeken.

Luchtvaartmaatschappijen

Helaas zijn er geen rechtstreekse vluchten van Rotterdam naar Kayseri, u zult dus altijd een vlucht met een of meer tussenstops moeten boeken als u vanaf Rotterdam – The Hague Airport wilt vertrekken. De enige luchtvaartmaatschappij die indirecte vluchten van Rotterdam naar Kayseri aanbiedt is Turkish Airlines. Maakt u liever geen tussenstop dan kunt u het beste vanaf Amsterdam Schiphol vertrekken, want vanaf dit vliegveld kunt u onder meer met Pegasus Airlines en SunExpress rechtstreeks naar Kayseri vliegen.

Paspoort en visum

Indien u houder bent van een Nederlands paspoort heeft u een visum nodig voor Turkije, u kunt dit visum bij aankomst op het vliegveld van Kayseri aanschaffen bij het visaloket of voor uw reis aankopen via internet. Een visum voor Turkije is 6 maanden geldig, waarbij u per bezoek maximaal 90 dagen in Turkije mag verblijven.

Luchthaven van vertrek en bestemming

Reizigers die van Rotterdam naar Kayseri gaan vliegen wordt geadviseerd om minimaal 1 uur voor het geplande vertrek van uw vliegtuig aanwezig te zijn op de luchthaven, aangezien de paspoort- en veiligheidscontroles soms voor enige vertraging kunnen zorgen, met name tijdens het hoogseizoen. Zodra u in Kayseri bent geland dient u zodra u de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gehaald de borden naar de taxistandplaats, bushaltes en balies van autoverhuurbedrijven te volgen.

Reistijd en tijdsverschil

In Turkije is het 1 uur later dan in Nederland, u zult dus nauwelijks tot geen jetlag hebben als u van Rotterdam naar Kayseri gaat vliegen. Indirecte vluchten van Rotterdam naar Kayseri duren in totaal tot wel 7 of meer, afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij waarmee u vliegt, waar uw vliegtuig een tussenstop maakt en hoe lang de overstap duurt.

Vervoer vanaf de luchthaven

De luchthaven van Kayseri ligt iets minder dan 5 kilometer ten noorden van het centrum van de stad. Als u geen transfer of privétaxi via uw hotel in Kayseri heeft geregeld en ook geen auto gaat huren kunt u het beste een taxi naar uw eindbestemming nemen. Uiteraard rijden er ook bussen, loop daarvoor naar de bushaltes die zich vlak voor de terminal bevinden.

Praktische informatie

Kayseri heeft een continentaal klimaat dat gekenmerkt wordt door warme zomers (25-30 C) en koude winters (ca. 4 C). De prijzen liggen in Kayseri een stuk lager dan in Nederland.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.