Vluchten van Chicago naar Alaska

Vluchtaanbiedingen van Chicago naar Alaska

Zoek je goedkope tickets van Chicago naar Alaska, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Chicago naar Alaska

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden347 €, Ketchikan
Goedkoopste maand om te vliegenjuli
Gemiddelde vliegtijd6 uur 28 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekChicago O'Hare Internationaal
Populairste luchtvaartmaatschappijenQatar Airways

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Chicago naar Alaska die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 347 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Alaska van 484 €.
De goedkoopste maand om van Chicago naar luchthaven Fairbanks Internationaal te vliegen is meestal oktober. De goedkoopste maand om van Chicago naar luchthaven Kodiak te vliegen is meestal juli. De goedkoopste maand om van Chicago naar luchthaven Juneau te vliegen is meestal juli. En de goedkoopste maand om van Chicago naar luchthaven Ketchikan Internationaal te vliegen is meestal juli.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Chicago naar Alaska op dit moment het goedkoopst zijn op maandag 8 juli 2024.
Luchthaven Chicago O'Hare Internationaal biedt rechtstreekse vluchten naar Alaska.
Als je vliegt vanaf Chicago, is de goedkoopste stad in Alaska om naartoe te vliegen Ketchikan. De goedkoopste luchthaven van Ketchikan is op dit moment Ketchikan Internationaal.
De gemiddelde vluchttijd tussen Chicago en Alaska is 6 uur en 28 minuten.
Populairste vluchten