Vluchten van Chicago naar Brits-Columbia

Vluchtaanbiedingen van Chicago naar Brits-Columbia

Zoek je goedkope tickets van Chicago naar Brits-Columbia, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Chicago naar Brits-Columbia

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden223 €, Vancouver
Goedkoopste maand om te vliegenjuli
Gemiddelde vliegtijd4 uur 39 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekChicago Midway
Populairste luchtvaartmaatschappijenUnited

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Chicago naar Brits-Columbia die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 223 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Brits-Columbia van 484 €.
De goedkoopste maand om van Chicago naar luchthaven Quesnel te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Chicago naar luchthaven Penticton te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Chicago naar luchthaven Victoria Internationaal te vliegen is meestal oktober. En de goedkoopste maand om van Chicago naar luchthaven Cranbrook te vliegen is meestal juli.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Chicago naar Brits-Columbia op dit moment het goedkoopst zijn op woensdag 17 juli 2024.
Luchthaven Chicago O'Hare Internationaal biedt rechtstreekse vluchten naar Brits-Columbia.
Als je vliegt vanaf Chicago, is de goedkoopste stad in Brits-Columbia om naartoe te vliegen Vancouver. De goedkoopste luchthaven van Vancouver is op dit moment Vancouver Internationaal.
De gemiddelde vluchttijd tussen Chicago en Brits-Columbia is 4 uur en 39 minuten.
Populairste vluchten