Kaart

Vluchten van İzmir naar Amsterdam Schiphol

Vluchtinformatie van İzmir naar Amsterdam Schiphol

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 135

Directe luchtvaartmaatschappij

1

Vluchten per week

4

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 2329 kilometer

3u 45min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

SunExpress

Amsterdam Schiphol

1 luchthaven

Verblijft u op dit moment in Izmir en zoekt u goedkope vliegtickets naar Amsterdam? Lees hier welke luchtvaartmaatschappijen van Izmir Adnan Menderes Airport naar Amsterdam Schiphol Airport vliegen, over welke reisdocumenten u dient te beschikken, hoe u na aankomst op het vliegveld van Amsterdam uw reis kunt voortzetten en andere nuttige informatie.

Luchtvaartmaatschappijen

Vanaf de luchthaven van Izmir kunt u met talloze luchtvaartmaatschappijen naar Amsterdam vliegen. Geeft u de voorkeur aan een rechtstreekse vlucht dan heeft u het voor het kiezen, want er zijn maar liefst vier luchtvaartmaatschappijen die directe vluchten van Izmir naar Amsterdam uitvoeren, te weten Pegasus Airlines, Corendon, Involatus en SunExpress. Uiteraard kunt u ook overwegen om een indirecte vlucht te nemen waarbij u een of meerdere keren dient over te stappen. Luchtvaartmaatschappijen die indirecte vluchten van Izmir naar Amsterdam aanbieden zijn onder meer TUI Fly, Lufthansa, Aegean, Transavia en Turkish Airlines.

Paspoort en visum

Indien u over de Nederlandse nationaliteit beschikt kunt u met een geldig paspoort van Izmir naar Amsterdam vliegen, een visum is dan dus niet nodig.

Luchthaven van vertrek en bestemming

Reizigers die van Izmir naar Amsterdam vliegen wordt geadviseerd minimaal 2 uur voor de geplande vertrektijd van hun vliegtuig aanwezig te zijn op Izmir Adnan Menderes Airport, vanwege de soms tijdrovende paspoort- en veiligheidscontroles op dit vliegveld. Eenmaal aangekomen op Schiphol dient u, zodra u de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gehaald, de borden naar de taxistandplaats, treinstations, bushaltes of balies van autoverhuurbedrijven op Schiphol te volgen.

Reistijd en tijdsverschil

In Nederland is het 1 uur vroeger dan in Turkije, dus als u van Izmir naar Amsterdam gaat vliegen zult geen last hebben van een jetlag. Indien u een rechtstreekse vlucht neemt zal uw vlucht van Izmir naar Amsterdam iets minder dan 4 uur in beslag nemen. Kiest u voor een indirecte vlucht dan kan de totale reistijd oplopen tot wel 7 uur of meer, afhankelijk van met welke luchtvaartmaatschappij u vliegt, waar uw vliegtuig een tussenstop maakt en hoe lang de overstap duurt.

Vervoer vanaf de luchthaven

Als er niemand op u staat te wachten Schiphol kunt u het beste met het openbaar vervoer (trein of bus) naar uw hotel in Amsterdam of andere eindbestemming in Nederland reizen. De treinperrons en bushaltes zijn makkelijk te vinden want die bevinden zich allemaal op Schiphol Plaza. Uiteraard kunt u ook een taxi nemen, volg daarvoor de borden naar de officiële taxistandplaats.

Praktische informatie

Het weer in Nederland is wat koeler en natter dan in Izmir, vergeet dus niet om een jas, extra trui en paraplu in te pakken als u van Izmir naar Amsterdam gaat vliegen. Het prijsniveau van Nederland ligt wat hoger dan in Turkije.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.