Vluchten van New York City naar Virginia

Vluchtaanbiedingen van New York City naar Virginia

Zoek je goedkope tickets van New York City naar Virginia, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van New York City naar Virginia

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden75 €, Norfolk
Goedkoopste maand om te vliegenjuni
Gemiddelde vliegtijd1 uur 39 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekNueva York Newark
Populairste luchtvaartmaatschappijenWestJet

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf New York City naar Virginia die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 75 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Virginia van 219 €.
De goedkoopste maand om van New York City naar luchthaven Roanoke te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van New York City naar luchthaven Charlottesville te vliegen is meestal augustus. De goedkoopste maand om van New York City naar luchthaven Richmond te vliegen is meestal juni. En de goedkoopste maand om van New York City naar luchthaven Norfolk Internationaal te vliegen is meestal juni.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf New York City naar Virginia op dit moment het goedkoopst zijn op dinsdag 4 juni 2024.
Luchthaven LaGuardia en luchthavenNueva York Newark bieden rechtstreekse vluchten naar Virginia.
Als je vliegt vanaf New York City, is de goedkoopste stad in Virginia om naartoe te vliegen Norfolk. De goedkoopste luchthaven van Norfolk is op dit moment Norfolk Internationaal.
De gemiddelde vluchttijd tussen New York City en Virginia is 1 uur en 38 minuten.
Populairste vluchten