Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Cairns airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Cairns

Auto huren Cairns

De prachtige natuur, Great Barrier Reef op een uur tot anderhalf uur afstand, prachtig uitzicht op de oceaan en een bruisend stadsleven. Cairns biedt alle mooie elementen van Australië in het klein. Voor een korte trip naar dit uitgestrekte land is Cairns een goed startpunt. Reizigers die wat langer van Australië willen genieten kunnen in Cairns een auto huren en er op uit trekken. In de directe omgeving van de stad is enorm veel te ontdekken met een huurauto. Voor langere trips weet Queensland ook zeker te boeien. Wees zeker van de beste deal en huur vooraf een auto in Cairns via Skyscanner. Het Australische avontuur kan dan snel beginnen.

Waar huur je een auto op het vliegveld van Cairns?

Op het vliegveld van Cairns zijn verschillende autoverhuurbedrijven actief. Thrifty, Avis, Budget, Europcar, Hertz en Redspot zijn actief op Cairns International Airport. De verhuurbedrijven bevinden zich allemaal in Terminal 1 en Terminal 2. Reizigers die voroaf een huurauto hebben gereserveerd kunnen bij de balies van de verhuurbedrijven terecht. Ook ter plekke kan een huurauto worden besproken. Omdat de omgeving van Cairns veel backpackers op doorreis kent, kan het slim zijn om vooraf een auto te huren.

Benzinepomp in de buurt van Cairns

Houdt er rekening mee dat de autoverhuurbedrijven de huurauto afgetankt terug verwachten. Wanneer de auto niet met een volle tank retour komt, kunnen daar kosten voor worden doorberekend. Huur de auto in Cairns zonder verrassingen en vraag vooraf naar de voorwaarden.

De dichtstbijzijnde benzinepomp vanaf vliegveld Cairns ligt op ongeveer 4 kilometer en zo'n 5 minuten rijden met de huurauto. Vanaf Cairns International Airport gaat de route richting uitgang. Volg de borden Exit en verlaat het terrein via Airport Avenue. Ga linksaf de National Route 1 op richting Cairns. Vlak voor Smith Street ligt het tankstation aan de rechterhand.

Vanaf vliegveld Cairns

Vanaf Cairns International Airport is het ongeveer 6 kilometer en zo'n 8 minuten rijden met een huurauto naar het centrum van Cairns. Volg op het vliegveld de borden Exit en Cairns en verlaat via Airport Avenue het vliegveld. Sla linksaf de National Route 1 op richting Cairns. Via Sheridan Street en Captain Cook Highway gaat deze route richting het centrum van Cairns.

Op bestemming aankomen

Cairns

Het tropische klimaat, gelegen aan de uitgestrekte zee en niet ver van Great Barrier Reef. Cairns biedt een utliem kijkje in het Australische leven. Met een bruisend stadsleven mede door de vele backpackers, toeristen en avonturiers is de roots niet helemaal vergeten. Gesticht in 1876 om goudzoekers onderdak te geven heeft Cairns een sfeer van gelukszoekers en met uitzicht op de Coral Sea met prachtige lagunes waar zonaanbidders genieten van het leven tot een filosofie hebben verheven. Voor actieve, avontuurlijke en genietende reizigers is Cairns een heerlijk startpunt om Australië te leren kennen. In het centrum van Cairns moet meestal worden betaald om te parkeren en kan het druk zijn, net even buiten het centrum zijn vele gratis parkeerplekken te vinden.

Great Barrier Reef

Het Great Barrier Reef is het grootste rif ter wereld. Met een tropisch klimaat en unieke omstandigheden is het onderwaterleven van dit rif adembenemend en enig in z'n soort. De duizenden soorten onderwaterdieren en -planten zorgen voor een waar avontuur. Ga duiken en snorkelen onder begeleiding van een van de duikscholen of boek een minicruise naar de rif. Verschillende duikscholen en toeristische organisaties bieden tours aan met verschillende opstappunten. Vanaf Cairns is het ongeveer anderhalf uur met de boot naar Great Barrier Reef. Tours die vanaf andere punten vertrekken zijn ook de moeite waard, de omgeving van Cairns verkennen met de huurauto is namelijk een avontuur op zich. Boek een tour naar Great Barrier Reef vanuit port Douglas en volg de Captain Cook Highway langs de kust voor ongeveer 60 kilometer noordwaarts om de trip prachtig te beginnen.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.