Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Madeira airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Madeira

Auto huren Madeira

Gaat u een vakantie boeken naar het prachtige Madeira? Dan kunt u er het beste een huurauto bij reserveren, want als u een auto gaat huren op Madeira heeft u de meeste bewegingsvrijheid en kunt u op eigen gelegenheid dit kleine eilandje ten zuiden van Portugal gaan verkennen.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Madeira

Het Portugese eiland Madeira ligt in de Atlantische oceaan, ter hoogte van Marokko. Het is een klein eiland met een zeer mild klimaat en wordt vanwege de vele botanische tuinen die zich hier bevinden ook wel de ‘drijvende tuin’ genoemd. De luchthaven van Madeira, ook wel Madeira Airport, Santa Catarina Airport of Funchal Airport genoemd, bevindt zich nabij het dorpje Santa Cruz, dat ongeveer 20 kilometer ten westen van de hoofdstad Funchal ligt. Op het vliegveld van Madeira zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, zoals Europcar, Avis, Goldcar, Hertz, Sixt en Thrifty. Al deze autoverhuurbedrijven zijn vertegenwoordigd op de luchthaven van Madeira, u kunt dus snel de weg op nadat u geland bent en uw autopapieren in orde zijn gemaakt.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Madeira

Bij de meeste autoverhuurbedrijven op Madeira dient u uw huurauto aan het einde van uw vakantie met een volle tank in te leveren op de luchthaven. Indien u vanuit noordelijke richting naar het vliegveld van Madeira gaat rijden kunt u op de snelweg VR-1 vlak voor de afslag naar het vliegveld tanken bij een BP tankstation. Rijdt u vanuit Funchal naar de luchthaven, dan kunt u het beste in de stad tanken voordat u naar het vliegveld rijdt. Er is onder meer een BP tankstation op de Rua 5 de Outubrio, een Galp op de Rua de S. Joao en een Galp op de Av. Do Infante.

Met de huurauto op Madeira rijden

De belangrijkste hoofdweg op Madeira is de VR-1 die op het zuidelijk deel van het eiland van oost naar west loopt. Daarnaast zijn er enkele doorgaande wegen die over de rest van het eiland verspreid liggen en aangegeven worden met VE-1 tot en met VE-7. De wegen op Madeira zijn over het algemeen zeer goed onderhouden en allemaal tolvrij. Indien u met uw huurauto vanaf het vliegveld van Madeira naar de hoofdstad Funchal wilt gaan dient u de VR-1 op te rijden en dan afslag 11 richting Funchal Centro / S. Roque / Montete te nemen. Vervolgens volgt u de borden naar Funchal Centro, die u naar het centrum van de stad leiden. Gaat u vanaf Madeira Airport rechtstreeks naar uw hotel of vakantiehuisje op het zuidelijke gedeelte van het eiland, dan kunt u het beste eerst de VR-1 oprijden en dan de juiste afslag nemen naar uw vakantiebestemming.

Madeira

Madeira is vooral geliefd bij zonliefhebbers die van de natuur houden en massatoerisme liever ontwijken. Op Madeira kunt u alle jaargetijden van de zon genieten. Daarnaast zijn er op het eiland diverse interessante bezienswaardigheden te bewonderen, waaronder de vele nationale parken, de talloze botanische tuinen en de grotten van São Vicente. Wilt u weten wat er allemaal op Madeira te doen is, lees dan meer over de bezienswaardigheden op Madeira. Bent u ook nog op zoek naar een accommodatie aan het strand of een hotelkamer in het centrum van het bruisende Funchal, laat Skyscanner u dan helpen hotels op Madeira te vinden.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.