Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Havana airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Havana

Auto huren Havana

Havana spreekt zeer tot de verbeelding. Het echte Cubaanse leven met de oude auto's die het straatbeeld bepalen en de onmiskenbare Cubaanse muziek trekt talloze toeristen naar dit Caribische eiland. Havana is voor de liefhebbers van cultuur favoriet. Ook voor de actieve reiziger die graag met een huurauto het eiland wil verkennen is Havana een goede uitvalsbasis. Door haar unieke en eigen sfeer zal dit prachtige land garant staan voor een heerlijke vakantie met Caribisch weer, de echte Cubaanse sfeer en bijzondere landschappen. Huur een auto en leer het prachtige Cuba kennen.

Waar huur je een auto op het vliegveld van Havana?

Op het vliegveld van Havana, wat officieel Havana José Marti International Airport heet, zijn alleen lokale autoverhuurbedrijven actief. Deze verhuurbedrijven zijn te vinden in de aankomsthal van het vliegveld. Bij de balies kan een auto worden gehuurd, al wordt aangeraden om vooraf een auto te reserveren om zeker te zijn van de beschikbaarheid. Onder andere Cubacar, Havanautos, Rex en Via zijn actief op vliegveld Havana.

Benzinepomp in de buurt van Havana

Houdt er rekening mee dat de autoverhuurbedrijven de huurauto met een volle tank benzine terug verwachten. Als dat niet is gedaan, worden er extra kosten berekend.

De dichtstbijzijnde benzinepomp bij het vliegveld van Havana ligt op zo'n 4 kilometer en 7 minuten rijden met de huurauto van Terminal 3. De route gaat vanaf het vliegveld richting de uitgang langs Terminal 2. Vervolgens is het linksaf op Avenida Rancho Boyeros, na enkele meters ligt het tankstation aan de rechterhand.

Vanaf vliegveld Havana

Vanaf Havana José Marti International Airport naar het centrum van Havana is ongeveer 40 kilometer en 30 minuten rijden met een huurauto. De route kan wat ingewikkeld zijn voor reizigers die niet bekend zijn in deze omgeving. Als het kan, huur een auto in Havana met navigatie of neem deze van huis mee. De route gaat richting uitgang langs Terminal 3 naar de 246 of langs Terminal 2 naar Avenida Rancho Boyeros. Vervolgens is het rechtsaf de 100 op. De 100 gaat in Havana over in de Via Monumental die langs het centrum loopt. Afhankelijk van de eindbestemming gaat de route via een van de grotere straten richting de accomodatie.

Op bestemming aankomen

Havana

De hoofdstad van Cuba is een levendige stad waar in het centrum de tijd lijkt stil te staan. Kleine straatjes, oude gebouwen, talloze monumenten en natuurlijk de onmiskenbare Cubaanse sfeer maken Havana tot een trekpleister voor toeristen die Cuba willen leren kennen. Het Capitolo, het Marti monument, Teatro Garcia Lorca en het Fortaleza de San Carlos de la Cabana zijn slechts een paar voorbeelden van de bijzondere bezienswaardigheden die de stad heeft te bieden. In Havana zijn vele leuke winkeltjes te vinden die samen met de talloze restaurantjes en het goede weer het bruisende buitenleven in stand houden. Parkeren in Havana is over het algemeen goed te doen. Op veel plekken is er een niet officiele parkeerwacht aanwezig. Die komt naar je toe en houdt de huurauto in de gaten, voor ongeveer 1 á 2 CUC staat de huurauto veilig.

Viñales-vallei

Vanaf Havana zijn veel uitstapjes met de huurauto goed te doen. Een van de trips die tijdens een reis naar Cuba niet mag ontbreken is het bezoeken van de Viñales-vallei. Deze vallei ligt dichtbij het stadje Viñales en is enorm fotogeniek. Het natuurgebied staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst en is met recht een van de mooiere stukjes van Cuba. In dit gebied wordt tabak geteelt, in het stadje zijn ook kleine tabakhuisjes te vinden. De Viñales-vallei is bekend wegens de grottekeningen, terwijl het landschap om deze grotten heen nog veel indrukwekkender is. Vanaf Havana is het ongeveer 2 ½ uur rijden met een huurauto en 230 kilometer naar de Viñales-vallei. Vanuit Havana gaat de route over de Via Blanca de stad uit richting het westen. Bij de grote rotonde voor Parque Forestral gaat de route linksaf verder over de Avenida de la Independencia. Deze leidt via de 100 naar de 4 richting Pinar del Rio. In Pinar del Rio gaat de route verder over de 111 naar Viñales Vallei Nationaal Park.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.