Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Lagos airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Lagos

Auto huren Lagos

Gaat u op reis naar Nigeria en wilt u daar een huurauto tot uw beschikking hebben? Kijk dan op Skyscanner en ontdek hoe u heel eenvoudig een auto kunt huren op het vliegveld van Lagos.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Lagos

Het vliegveld van Lagos, ook wel Murtala Muhammed International Airport of Lagos International Airport genoemd, ligt in het plaatsje Ikeja, ruim 13 kilometer ten noorden van Lagos. Vanaf de luchthaven is Lagos snel en eenvoudig met de huurauto te bereiken, het kan dus zinvol zijn om een auto te huren op Lagos International Airport. Op het vliegveld van Lagos zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, waaronder Enterprise, Alamo, Europcar, Thrifty, National, Dollar, Budget en Sixt. Al deze autoverhuurbedrijven hebben een balie in de aankomsthal van de luchthaven, u kunt dus snel de weg op nadat u uw koffers van de band heeft gehaald.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Lagos

Het kan zijn dat u met uw autoverhuurbedrijf heeft afgesproken dat u uw huurauto weer met een volle tank moet inleveren. Gelukkig is dit geen enkel probleem, want dicht bij het vliegveld van Lagos bevinden zich diverse tankstations. Komt u vanuit Lagos aangereden, dan kunt u het beste vanuit het centrum van de stad de A5 richting Abeokuta nemen en dan, nadat u de afslag naar de luchthaven heeft genomen, rechtsaf slaan (in plaats van linksaf richting het vliegveld). U vindt dan niet veel later een Conoil tankstation, waar u uw auto vol kunt gooien. Rijdt u vanuit het noorden naar de luchthaven, dan kunt u enkele kilometers voor de afslag naar het vliegveld tanken bij een MRS tankstation.

Met de huurauto naar Lagos rijden

Indien u van plan bent om na aankomst met uw huurauto naar het centrum van Lagos te gaan rijden dan dient u vanaf het luchthaventerrein de A5 (Abeokuta Expressway) richting Lagos te nemen. Na een klein kwartiertje slaat u vervolgens linksaf en rijdt u Empire Road in, die niet veel later overgaat in Mosalasi Road. Als u deze weg blijft volgen komt u vanzelf in het centrum van Lagos terecht. Zonder files of opstoppingen duurt de gehele autorit van het vliegveld van Lagos naar het centrum ongeveer veertig minuten. U hoeft onderweg nergens tol te betalen.

Lagos

Lagos ligt in het zuiden van Nigeria en was tot 1991 de hoofdstad van het land (tegenwoordig is dat het centraler gelegen maar veel kleinere Abuja). De meeste mensen die naar Lagos vliegen doen dat voor zaken, om op familiebezoek te gaan of om de twee bekende bezienswaardigheden te bekijken die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan, te weten het het Cultuurlandschap van Sukur en het Heilige bos van Osun-Osogbo langs de Osun-rivier. Daarnaast bezoeken veel toeristen het Yankari-park, één van de populairste eco-bestemmingen in West-Afrika. De bezienswaardigheden in Lagos zelf zijn beperkt, maar waarschijnlijk zult u de eerste nacht(en) na aankomst in deze stad doorbrengen om te acclimatiseren, bekijk daarom ook welke hotels in Lagos u zou kunnen boeken.

In het centrum van Lagos doet het verkeer vaak nogal chaotisch aan, houd daarom altijd rekening met files en opstoppingen en wees voorbereid op onverwachte manoeuvres van andere verkeersdeelnemers. Voor de veiligheid wordt aangeraden uw huurauto altijd op een bewaakt parkeerterrein te parkeren. Indien u van plan bent om een hotel in Lagos te boeken, zorg dan dat u een hotel kiest dat over eigen bewaakte parkeerfaciliteiten beschikt.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.