Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Rabat airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Rabat

Auto huren Rabat

De Marokkaanse hoofdstad Rabat is een prachtige plek waar de mystiek van de Arabische wereld rondwaart terwijl de westerse wereld ook haar sporen heeft achtergelaten. De bijzondere oude binnenstad, de prachtige ligging langs de Atlantische Oceaan en het heerlijke eten weten toeristen te binden aan Rabat. Struin door de straatjes, ga winkelen in de Medina, bezoek de musea en prachtige oude gebouwen, geniet van het heerlijke Marokkaanse eten en relax op de stranden van Rabat. Een heerlijk weekendje weg of een fijne vakantie in Rabat is helemaal fijn met een goede huurauto. Huur vooraf een auto via Skyscanner om zeker te zijn van de beste prijs.

Waar huur je een auto op het vliegveld van Rabat?

Op het vliegveld van Rabat zijn verschillende lokale en internationale autoverhuurbedrijven te vinden. France Car, Location Auto, E. Boking Car, Air Car, Rabat Cartour, Marlox, Budget, Hertz en Scalavis zijn op dit vliegveld actief. De balies van de autoverhuurbedrijven zijn in de terminal te vinden. Huur vooraf een auto via Skyscanner en boek zo de auto die het beste bij de vakantie past.

Benzinepomp in de buurt van Rabat

Let op dat de meeste autoverhuurbedrijven de huurauto retour verwachten met een volle benzinetank. Als de tank niet vol is, kunnen er extra kosten worden berekend.

Het dichtstbijzijnde tankstation ligt op 4 kilometer afstand en 8 minuten rijden met de huurauto vanaf het vliegveld. Neem vanaf vliegveld Rabat-Sale de weg richting uitgang/Sale. Ga linksaf de Avenue Hassan II/N6 op. Neem de tweede afslag rechts en sla rechtsaf de Avenue Zarbia op. Neem de vierde straat rechts, daar is de benzinepomp aan de linkerhand te vinden.

Vanaf vliegveld Rabat

Rabat ligt op kilometer en ongeveer 25 minuten rijden met de huurauto van Rabat-Sale Airport. Ga vanaf het vliegveld richting uitgang/Sale en sla rechtsaf de Avenue Hassan II/N6 op. Neem op de eerste rotonde de derde afslag naar Route Ain Houalla. Sla linksaf naar Avenue Azilal en neem op de rotonde de vijfde afslag naar de Avenue Tariq Ibn Ziyad/R401. Neem op de rotonde de 2e afslag naar Avenue Imam Malik en neem vervolgens op de rotonde de tweede afslag naar de Avenue Doustour. Neem de vijfde afslag op de op de Place Beni Izsnassen naar Avenue Ahmed Balafrej en ga vervolgens het centrum van Rabat in.

Op bestemming aankomen

Rabat

Rabat weet toeristen die de stad nog niet kennen te verrassen. De koloniale architectuur, de oude binnenstad met de kleine straatjes vol leven, de prachtige monumenten en de rijke geschiedenis maken de stad een bruisend en gezellig geheel. Gelegen aan prachtige stranden en met restaurants die heerlijk eten serveren is het heerlijk genieten in de stad. De talloze winkeltjes en marktkramen in de Medina zijn een weelde voor shoppers die op zoek zijn naar echte Marokkaanse snuisterijen en souvernirs. Vergeet vooral niet Challah, het Mausoleum van Mohammed V, Kasbah des Oudaias en de Toren van Hassan te bezoeken. Parlerem in het centrum van Rabat kan lastig zijn aangezien het vaak druk is in de stad. Er zijn verschillende parkeergarages te vinden bijvoorbeeld bij het treinstation. Parkeren kost vanaf 25 cent per uur.

Casablanca

Casablanca is een wereldberoemde stad aan de westkust van Marokko. Gelegen aan de Atlantische Oceaan met prachtige stranden, een bruisend uitgaansleven, internationale allure en een prachtige boulevard. De bijzondere architectuur, de bruisende sfeer en de moderne mindset maken Casablanca tot een geliefde vakantiebestemming. Bekijk de Hassan II-moskee, de verschillende musea in de stad, de oude en de nieuwe Medina om deze bijzondere stad te leren kennen. Casablanca ligt op 85 kilometer en ongeveer een uur rijden met de huurauto van Rabat. Neem vanuit Rabat de Avenue Mehdi Ben Barka/P4017 naar de Rocade S. Neem vervolgens de afslag links de A3 op en blijf deze volgen tot in Casablanca. Neem de afslag naar het centrum van Casablance en ga de Boulevard Abou Chouaib Doukkali op. Sla linksaf de Boulevard Abou Chouaib Doukkali op en neem vervolgens de tweede afslag op de rotonde. Volg de Boulevard El Fida naar het centrum van Casablanca. Parkeren in Casablanca kan door de drukte soms lastig zijn en de tarieven voor straatparkeren zijn wisselend.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.