Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Stuttgart airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Stuttgart

Auto huren Southampton

Een vakantie in een eeuwenoude stad in Zuid-Engeland, genieten van een prachtig historisch stadscentrum en de Testrivier, de fijne sfeer proeven in de stad waar de rich & famous naartoe trekken. Een trip naar Southampton is een bijzondere reis. De Isle of Wight, de luxe restaurants en hotels en monumenten die zelfs uit de 11e eeuw nog overeind staan heven Southampton een bijzondere uitstraling. Huur een auto via Skyscanner en ontdek het prachtige Zuid-Engeland.

Waar huur je een auto op het vliegveld van Southampton?

Op Southampton Airport zijn verschillende internationaal bekende autoverheuurbedrijven te vinden. Alamo, International, Enterprise, Europcar, Avis, Hertz en Budget verhuren auto's op het vliegveld. De balies van de autoverhuurbedrijven zijn tegenover de Terminal te vinden, naast de Short Stay Parking.

Benzinepomp in de buurt van Southampton

Let op, de meeste autoverhuurbedrijven rekenen extra kosten wanneer de huurauto niet met een volle bezinetank retour komt.

Op 2 kilometer en ongeveer 4 minuten rijden met de huurauto van vliegveld Southampton ligt het dichtstbijzijnde tankstation. Neem vanaf het vliegveld de eerste afslag op de rotonde linksaf naar Mitchell Way. Neem op de volgende rotonde de tweede afslag naar Wide Lane. Neem op de rotonde de tweede afslag naar Wide Lane/A27 en vervolg de weg naar Stoneham Way/A335. Blijf op de A335/Thomas Lewis Way, de benzinepomp ligt hier aan de rechterkant.

Vanaf vliegveld Southampton

Het centrum van Southampton ligt op 6 kilometer en 10 minuten rijden met de huurauto van vliegveld Southampton. Neem vanaf het vliegveld de eerste afslag op de rotonde linksaf naar Mitchell Way. Neem op de volgende rotonde de tweede afslag naar Wide Lane en neem op de rotonde de tweede afslag naar Wide Lane/A27. Neem een flauwe bocht naar links en vervolg de weg naar Stoneham Way/A335. Neem een flauwe bocht naar links naar de Dorset Street/A33 en neem op de rotonde de 4e afslag naar Brunswick Place/A3024 richting het centrum van Southampton.

Op bestemming aankomen

Southampton

Southampton is al vele decennia een populaire plek voor rijke en beroemde Europeanen om te genieten van het Zuid-Engelse landschap, weer en de luxe sfeer in de stad. Veel van de luze hotels liggen rondom de haven, wat tegen het centrum van de stad aan ligt. In het oude stadscentrum zijn verschillende middeleeuwse woonhuizen te vinden. Ook de oude stadsmuren, de stadspoort, Tudor House en het luxe hotel Mercure Southampton uit 1550 zijn in de stad te zien. Daarnaast is het heerlijk winkelen op de Above Barstreet en High Street. Vele bars en restaurants zijn in het centrum te vinden en met de veerboot vanuit de haven is Isle of Wight in 55 minuten te bereiken. Parkeren in het centrum kan in een van de vele parkeergarages of op straat, parkeertarieven liggen rond de €0,85 per uur.

South Downs National Park

Het Verenigd Koninkrijk kent prachtige landschappen vol mythische verhalen en eeuwenoude geschiedenis. Ook Zuid-Engeland heeft prachtige bossen en nationale parken te bieden, een bezoekje aan South Downs National Park mag niet ontbreken tijdens een vakantie in Southampton. Het uitgestrekte heuvelachtige park vol groen, wandelpaden, routes voor hikers en mountainbikers, activiteiten en ontspanning in de natuur biedt urenlang plezier in een ongekend groene omgeving. Buiten de natuur is wildlife te ontdekken en zijn sporen van vervlogen tijden terug te vinden in het park. South Downs National Park ligt op 30 kilometer en e30 minuten rijden met de huurauto van Southampton. Op de website van het park zijn talloze bezienswaardigheden en routes te vinden, afhankelijk van die keuze is het 30 minuten tot anderhalf uur rijden naar de gekozen bestemming. De dichtstbijzijnde fietsenverhuur is voor Wanford te vinden. Neem vanuit Southampton London Road richting het noorden. Sla linksaf naar The Avenue/A33 en neem op de rotonde de 3e afslag naar Bassett Ave/A33. Neem op de volgende rotonde de eerste afslag de oprit naar M3/A27 op richting London/Eastleigh, volg de borden voor M3/London/Eastleigh en voeg in op de M3. Neem afslag A31/B3330 richting Winchester/City Centre en neem op de rotonde de derde afslag naar A31. Neem op de rotonde de 2e afslag en rijd door op A31. Neem op de rotonde de tweede afslag naar Petersfield Road/A31 en neem op de rotonde de vierde afslag en rijd door op Petersfield Road/A31. Blijf op de A272 en sla vervolgens rechtsaf naar de South Downs Way richting Wanford.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.