Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Sydney airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Sydney

Auto huren Sydney Kingsford Smith

Groots, bijzonder, laidback en een paradijs voor backpackers. Australië heeft een magische aantrekkingskracht op avontuurlijke reizigers vanuit de hele wereld. Ontdek miljoenenstad Sydney met haar bruisende karakter en talloze bezienswaardigheden, trek erop uit met een huurauto en beleef de magische natuur. Huur vooraf een auto via Skyscanner en ga op avontuur in Australië.

Waar huur je een auto op het vliegveld van Sydney Kingsford Smith?

Op Sydney Kingsford Smith Airport zijn veschillende nationaal en internationaal opererende autoverhuurbedrijven actief. Avis, Budget, Hertz, Thrifty, Europcar en Redspot zijn op het vliegveld te vinden. De balies van de autoverhuurbedrijven bevinden zich in de aankomsthal in beide Terminals. Reserveer vooraf een huurauto via Skyscanner om zeker te zijn van de beste deal op vliegveld Sydney Kingsford Smith.

Benzinepomp in de buurt van Sydney Kingsford Smith

Veel autoverhuurbedrijven rekenen extra kosten wanneer de huurauto niet afgetankt retour komt. Vraag vooraf naar de voorwaarden en lever de huurauto in met een volle benzinetank om niet voor onverwachte kosten komen te staan.
Op slechts 2 kilometer en 5 minuten rijden met de huurauto is het dichtstbijzijnde tankstation te vinden. Neem vanaf Sydney Kingsford Smith Airport bij de International Terminal Arrivals Court richting uitgang naar Cooks River Avenue. Houd links aan om af te slaan naar Marsh Street. Sla reschstaf naar Flora Street en gelijk weer rechtsaf naar West Botany Street. Ska linksaf naar Princess Highway, daar is de benzinepomp aan de linkerkant te vinden. Vanuit Sydney is de benzinepomp te bereiken via de M5, Marsh Street en Wickham Street.

Vanaf vliegveld Sydney Kingsford Smith

Vliegveld Sydney Kingsford Smith ligt op slechts 20 kilometer en ongeveer 20 minuten rijden met de huurauto van het centrum van Sydney. Neem vanaf het vliegveld de Arrivals Court en Cooks River Avenue richting uitgang en sla linksaf naar Marsh Street. Sla linksaf en voeg in op de M5 richting Sydney. Vervolg de weg via de M1 naar Sydney, dit is een tolweg. Neem de afslag richting City North en volg de borden richting City. Sla linksaf naar Macquarie Street en sla rechtsaf naar Hunter Street richting het centrum van Sydney.

Op bestemming aankomen

Sydney

Sydney is de grootste en oudste stad van Australië, en mogelijk ook de bekendste stad. Tijdens een trip naar Australië is het een must om in Sydney te stoppen en de miljoenenstad met talloze bezienswaardigheden te ervaren. Met een prettig klimaat, een relaxte sfeer en talloze activiteiten is Sydney een bijzondere stad Down Under. Zet zeker een bezoek aan de bekendste trekpleisters Sydney Opera House en Sydney Harbour Bridge op de lijst. Ook een bezoek aan Chinatown, Sydney Tower, Bondi Beach, een van de bijzondere musea in de stad en het prachtige Royal Botanic Gardens is de moeite waard. Uitgaan kan goed in Kings Cross en Darling Harbour, al is een drankje in een kroeg bijna overal wel gezellig. Een aantal natuurparken is in of in de directe omgeving van de stad te vinden. National Park Royal en National Park Ku-ring-gai Chase zijn prachtige en grote parken die vanuit het centrum van Sydney gemakkelijk te bereiken zijn met een huurauto. Voor langere trips zijn Wollemi National Park, Blue Mountains National Park en Kanangra-Boyd National Park leuke bestemmingen. Parkeren kan in Sydney op straat of in de parkeergarages, de kosten liggen rond de €3,00 tot €5,00 per uur.

Melbourne

Sydney ligt heel gunstig tussen de meeste grote steden van Australië in. Dit enorm grote land leent zich heel goed voor epische reizen, road trips zijn een must om het land echt te leren kennen. Canberra ligt op slechts 3 uur van Sydney, langs de kust naar Brisbane rijden is een bijzonder mooie tocht die in enkele dagen met wat mooie tussenstops goed te rijden is. Een van de mooiste tochten is door de wijngaarden en natuurparken van Sydney via Canberra en Albury naar Melbourne. Neem vanuit Sydney de M1, de M5 en de M31 richting Canberra. Neem de M23 voor een tussenstop in de Australische hoofdstad. Neem vanuit Canberra de A25 en de M31 richting Albury en plan daar een tussenstop. Neem vanuit Albury de B400 en de M31 richting Melbourne, neem de M2 en de 43 naar het centrum van Melbouren. De totale rit is 950 kilometer en ongeveer 9 ½ uur rijden met de huurauto vanuit Sydney. Het is zeker de moeite om iets meer tijd in te ruimen en te stoppen in kleine plaatsjes in de nationale parken. Neem bijvoorbeeld bij Wangaratta de B500 naar Mount Beauty of bij Seyour de B340 naar Eildon. Bekijk in Melbourne zeker Federation Square, Shrine of Remembrance en Centre Place. Parkeren in Melbourne is niet ingewikkeld, er zijn talloze parkeergarages. De huurauto parkeren kost rond de €3,50 per uur.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.