Tequila

18 jan. 2019 - 19 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Real Tequila, Hotel Posada Cesar Orlando en Hotel NV drie van de beste goedkope hotels in Tequila. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Tequila zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Tequila?

9,8
Fans van geschiedenis
Beoordelingen van leden (4)
Steve DeAngelo
Steve DeAngeloMelbourne
06-12-12

We stopten in de stad van Tequila nadat we Guadalajara vertrokken op weg naar Puerto Vallarta. Er is niet veel daar, daar, maar de mensen leken erg leuk te zijn.

Alan Mar
Alan MarSão Paulo
06-01-17

Ongeveer 60 km van Guadalajara kunt u een bezoek aan de "Ciudad de Tequila". De populariteit van de drank en de geschiedenis achter de rug heeft de stad en de omgeving van een World Heritage Site gemaakt. In mijn mening, de beste tour is Hacienda San José del Refugio (Tequila Herradura), omdat je gehele proces van Tequila kunnen zien. Als u = overleeft), kunt u een bezoek de beroemde "Mundo Cuervo" (Jose Cuervo) ook.

Jaak Treiman
Jaak TreimanLos Angeles
17-03-18

Home of the drink, which overshadows everything else in town, there is still much else to see. Just sorry that it was an in and out visit.

Kristen Young
Kristen YoungEagan
24-04-12

Plan een reis naar Mexico