Nieuws Fly Stay Save: korting op hotelkamers

Alle artikelen

Fly Stay Save: korting op hotelkamers

Dacht je dat je alleen kunt besparen op een vliegticket? Hell, no! Met ons nieuwe Fly Stay Stave-aanbod krijg je na het boeken van je vliegticket via Skyscanner exclusieve kortingsrijzen te zien op hotelkamers, B&B’s, resorts of andere accommodaties op de bestemming waar jij naartoe vliegt. Fantastisch, toch?

Kaart

Zo maak je gebruik van Fly Stay Save

✈️Boek een vliegticket bij Skyscanner

Wanneer je op ‘ga naar de site’ klikt, verwijzen we je rechtstreeks door naar de website van de door jou gekozen luchtvaartmaatschappij of online reisbureau. De aankoop van je vliegticket wordt rechtstreeks bij hen gedaan. Skyscanner is 100% gratis: we voegen géén commissie toe aan de oorspronkelijke prijs! 

Zo vind je een hotel via Fly Stay Save

🛏Zoek naar een hotel via het icoontje van Fly Stay Save

We hebben een Fly Stay Save-filter toegevoegd aan de hotelpagina zodat je als eerste de beste deals te zien krijgt op je bestemming nadat je je vlucht hebt geboekt via Skyscanner. De korting die je te zien krijgt is de korting die geldt tussen het vertrek- en de aankomstdatum van je vlucht. Heb je een enkeltje gekocht? Dan krijg je de prijzen te zien vanaf je aankomstdatum tot 30 dagen daarna.

We werken samen met een grote groep partnerhotels, inclusief grote hotelmerken als InterContinental. Onze partners hebben stellen maar een paar kamers beschikbaar tegen deze korting, dus boek op tijd als je de goedkoopste deal wilt krijgen! Het kan namelijk zijn dat als je last-minute boekt, de Fly Stay Save-korting al weg is. Je kunt vanaf de boekingspagina rechtstreeks doorgaan naar de hotelpagina, of je gaat terug naar de homepage en zoekt daar verder naar hotels.

💰 Boek je hotel via ons en krijg korting!

De Fly Stay Save-korting is gebaseerd op de kamerprijzen voor diegene die niet een vlucht via Skyscanner heeft geboekt. Heb je dat wel gedaan, dan geeft het resultaat een korting van maar liefst 23%, waardoor je ongeveer een kwart goedkoper uit bent dan de rest! Gewoon een kleine voordeeltje voor onze trouwe gebruikers 🙂

Is de Fly Stay Save hetzelfde een pakketreis?

Nee, een pakketreis is echt iets anders en een service die Skyscanner niet aanbiedt. Ondanks dat je van ons een korting krijgt, boek je zowel de vlucht als het hotel apart. In het Engels wordt dit een ‘linked travel arrangement’ genoemd. Dat betekent dat, mocht er iets mis gaan (en laten we hopen van niet), je niet onder de Europese voorwaarden valt van een pakketreis. 

Meer handige Skyscanner-tools?

*Geplaatst: april 2019. Genoemde prijzen zijn alleen laagst geschatte prijzen op het moment van publicatie en zijn onderhevig aan wijzigingen en/of beschikbaarheid.

Skyscanner is de wereldwijde reiszoekmachine die jou helpt besparen op vliegtickets, hotel deals en autohuur. Download ook onze handige app.