Vluchten van de luchthaven van Parijs Charles de Gaulle naar Sardinië

Goedkope vluchten van luchthaven Parijs Charles de Gaulle naar Sardinië

Zoek je goedkope tickets van de luchthaven Parijs Charles de Gaulle naar Sardinië, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen vanaf Luchthaven Parijs Charles de Gaulle naar Sardinië

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden99 €, Olbia
Goedkoopste maand om te vliegenaugustus
Gemiddelde vliegtijd2 uur 15 min
Gemiddeld aantal vluchten per week32
Populairste luchtvaartmaatschappijenDelta

Veelgestelde vragen

Ja, rechtstreekse vluchten vliegen momenteel vanaf de luchthaven Parijs Charles de Gaulle naar de luchthaven Olbia en de luchthaven Cagliari in Sardinië.
Luchthaven Parijs Beauvais biedt rechtstreekse vluchten naar Sardinië.
We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf de luchthaven Parijs Charles de Gaulle naar Sardinië die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 99 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Sardinië van 207 €.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Parijs Charles de Gaulle naar de luchthaven Alghero Sardinië te vliegen is momenteel september.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Parijs Charles de Gaulle naar de luchthaven Olbia te vliegen is momenteel augustus.
En de goedkoopste maand om van de luchthaven Parijs Charles de Gaulle naar de luchthaven Cagliari luchthaven te vliegen is meestal juli.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf luchthaven Parijs Charles de Gaulle naar Sardinië op dit moment het goedkoopst zijn op zaterdag 24 augustus 2024.
Als je vliegt vanuit Parijs Charles de Gaulle, is de goedkoopste stad in Sardinië om naartoe te vliegen Olbia. De goedkoopste luchthaven van Olbia is op dit moment Olbia.
De gemiddelde vluchttijd tussen luchthaven Parijs Charles de Gaulle en Sardinië is 2 uur en 15 minuten.
Populairste vluchten