Kaart

Eindhoven Bologna

Vluchtinformatie van Eindhoven naar Bologna Internationaal

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 36

Directe luchtvaartmaatschappijen

2

Vluchten per week

4

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 886 kilometer

1u 40min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

Ryanair

Bologna Internationaal

1 luchthaven

Goedkope vluchten van Eindhoven – Bologna

 

Eindhoven - Bologna

 

Wanneer zijn vliegtickets van Eindhoven naar Bologna het goedkoopst?

 

Vliegtickets van Nederland naar Italië zijn meestal het voordeligst als je ze ruim van tevoren boekt, want dan liggen de prijzen voor deze bestemming het vaakst wat lager dan gemiddeld. Wil je weten wanneer vliegen van Nederland naar een bepaalde bestemming het goedkoopst is en in welke week deze vliegtickets het laagst in prijs zijn, lees dan ook: De beste tijd om te boeken en het meeste te besparen op je vlucht.

 

Heb je nog geen reisdatum geprikt en ben je benieuwd wanneer vliegtickets van Eindhoven naar Bologna het goedkoopst zijn? Zoek dan in de hele maand, want dan zie je meteen wanneer de tickets in die maand de laagste prijs hebben. Als je nog even wilt wachten met boeken kun je dankzij het handige Prijsalarm van Skyscanner de tarieven van het ticket waar je oog op is gevallen in de gaten houden. Nadat je een prijsalarm hebt ingesteld word je direct op de hoogte gebracht als het tarief van het betreffende vliegticket stijgt of daalt

 

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen van Eindhoven naar Bologna?

 

Rechtstreekse vluchten van Eindhoven naar Bologna worden uitsluitend aangeboden door Ryanair. Indirecte vluchten van Eindhoven naar Bologna zijn ook mogelijk en worden uitgevoerd door onder meer Wizz Air en KLM Cityhopper.

 

Hoe lang is het vliegen van Eindhoven naar Bologna?

 

Rechtstreekse vluchten van Eindhoven naar Bologna duren ongeveer 1 uur en 45 minuten. Een indirecte vlucht van Eindhoven naar Bologna neemt tussen de 5 en 16 uur in beslag. De totale reisduur kan bij indirecte vluchten aanzienlijk zijn en is onder meer afhankelijk van de route die je vliegt en hoe lang je overstap duurt.

 

Informatie over vliegvelden en terminals in Eindhoven

 

Eindhoven Airport bevindt zich iets meer dan 8 km ten westen van het centrum van Eindhoven. Met meer dan 2,98 miljoen passagiers per jaar is het vliegveld van Eindhoven na Schiphol de grootste luchthaven van Nederland.

 

Van Eindhoven naar Eindhoven Airport: De luchthaven van Eindhoven is eenvoudig met de auto te bereiken. Zodra je op de Ring Eindhoven bent neem je afslag 29 en volgt vervolgens de borden naar de luchthaven. Daarna kunt je je auto parkeren bij P1 (kort parkeren) of bij P3, P4 of P5 (lang parkeren). Als je met het openbaar vervoer naar Eindhoven Airport reist kun je vanaf Eindhoven CS bus 400 of 401 naar de luchthaven nemen. Daarnaast is het mogelijk om vanaf Den Bosch, Utrecht en Amsterdam met de AirExpressBus naar Eindhoven Airport reizen.

 

Wanneer op Eindhoven Airport aanwezig zijn: Informeer bij je luchtvaartmaatschappij hoe lang je voor het vertrek op Eindhoven Airport aanwezig dient te zijn, meestal is dit 1 tot 2 uur voor de officiële vertrektijd van je vliegtuig.

 

Advies van Skyscanner: 7 onmisbare tips voor een goede reisvoorbereiding

 

Informatie over vliegvelden in Bologna

 

De internationale luchthaven van Bologna, officieel Bologna Guglielmo Marconi Airport geheten maar meestal gewoon Bologna International Airport genoemd, ligt 6 kilometer ten noordwesten van Bologna en 200 kilometer ten zuidoosten van Milaan.

 

Van Bologna Guglielmo Marconi Airport naar het centrum van Bologna: Als je met het openbaar vervoer vanaf het vliegveld van Bologna naar de stad wilt reizen ben je aangewezen op de bus. Ook rijden er vanaf het vliegveld van Bologna bussen naar diverse steden in de regio, waaronder Ferrara, Florence, Modena, Cervia, Ravenna en Ascoli Piceno. Mocht je na aankomst op Bologna Guglielmo Marconi Airport een auto gaan huren en hiermee naar het centrum van Bologna gaan rijden dan dien je vanaf het luchthaventerrein de A14 / E45 op te rijden en vervolgens de borden naar Milano / Firenze / Tangenziale / Casalecchio di Renote te volgen. Neem na enkele minuten de afslag naar Bologna Centro / Borgo Panigale en blijf dan alsmaar rechtdoor rijden, je komt dan vanzelf in de binnenstad van Bologna terecht. Zonder files en opstoppingen duurt het ritje van de luchthaven naar het centrum van Bologna een klein kwartier. Onderweg dient er tol te worden betaald.

 

Visum Bologna

 

Als je over de Nederlandse nationaliteit beschikt hoef je geen visum aan te vragen om van Eindhoven naar Bologna te vliegen, want Italië behoort tot de Europese Unie. Wel dien je een geldig paspoort of Nederlandse Identiteitskaart bij je te hebben als je in het vliegtuig stapt.

 

Weer, vervoer en bezienswaardigheden in Bologna

 

Weer, klimaat en toeristisch seizoen in Bologna

 

‘s Zomers is het in Bologna heerlijk warm, waarbij je kunt rekenen op een gemiddelde dagtemperatuur van 28 tot 30 C, en in de winter liggen de temperaturen in Bologna meestal rond de 6 C. Eigenlijk is elk seizoen geschikt voor een stedenreis naar Bologna, maar als je van warm en droog weer houdt kun je het beste in de lente, zomer of herfst een bezoek brengen aan Bologna.

 

Vervoer in Bologna

 

Alle bezienswaardigheden in het centrum van Bologna zijn prima lopend te bereiken. Als je de omgeving van Bologna wilt gaan verkennen kun je het beste een bus, trolleybus of trein nemen of een auto huren.

 

Zien en doen in Bologna en omgeving

 

Waar naartoe op vakantie in mei? De beste tips!

Voilà: 10 spotgoedkope vliegtickets voor onbekende stedentrips binnen Europa

 

Informatie over vluchten, prijzen en vervoer zoals geldig per januari 2018

 

Bologna: vliegvelden

Bologna: luchtvaartmaatschappijen die naar deze bestemming vliegen

 

Beste deals

 

Hotels in Bologna

Vergelijk hier hotels in Bologna

Autoverhuur in Bologna

Vind hier huurauto’s in Bologna

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.