Kaart

Amsterdam - Paramaribo

Vluchtinformatie van Amsterdam Schiphol naar Paramaribo Zanderij

Directe luchtvaartmaatschappijen

3

Vluchten per week

9

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 7533 kilometer

9u 0min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

KLM

Paramaribo Zanderij

1 luchthaven

Als u wilt vliegen van Amsterdam naar Paramaribo dan bent u aangewezen op  luchtvaartmaatschappijen KLM en Surinam Airways. Deze luchtvaartmaatschappijen vliegen in 9 uur non-stop van Schiphol naar Paramaribo. De totale afstand bedraagt ongeveer 7700 Kilometer en u vliegt rechtstreeks over de Atlantische Oceaan naar vliegveld Paramaribo Zanderij.

Het is ook mogelijk om met een tussenstop te vliegen. U vliegt dan van Amsterdam naar Paramaribo via Curaçao. Wellicht wilt u daar nog een korte strandvakantie houden voor of na uw vakantie in Suriname.

De rechtstreekse vluchten van AMS naar PBM, oftewel Amsterdam – Paramaribo, worden dagelijks uitgevoerd, dus het is mogelijk om elke dag van de week te vertrekken of terug te vliegen, wat het plannen van de reis erg flexibel kan maken. Surinam Airways (PY) vliegt elke zondag, dinsdag, woensdag en op vrijdag en zaterdag, terwijl KLM (KL) alleen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag vliegt. Zowel op dinsdagen en zondagen worden er 2 vluchten per dag aangeboden. Zie onderstaande schema voor luchtvaartmaatschappij, vliegtijden en frequentie van de vluchten.

Bij het kiezen van de juiste vluchten voor de lijn Amsterdam – Paramaribo is het ook goed om de aankomst tijden in de gaten te houden. Vertrekt uw vlucht namelijk in de ochtend dan komt deze halverwege de middag aan in Paramaribo, plaatselijke tijd. Aangezien het vanaf luchthaven Paramaribo Zanderij het nog zo’n 45 minuten naar het centrum van de stad is, zult u tegen het begin van de avond klaar zijn om de stad alvast te gaan verkennen en aan te schuiven voor het avondeten. Mocht u in de middag vliegen, dan komt u in de avond aan in Paramaribo. Het voordeel is dan dat u wellicht meteen de jetlag eruit kunt slapen.

In uw zoektocht naar de beste deals voor tickets Amsterdam Paramaribo, heeft u met Skyscanner een streepje voor! Doordat wij zowel de luchtvaartmaatschappijen, in dit geval Surinam Airlines en KLM vergelijken, alsmede diverse online vliegticketwebsites, vind u de beste deals en kunt u geld besparen, dat u wellicht op de prachtige bestemming Paramaribo kunt uitgeven. Skyscanner helpt u ook bij het zoeken van de beste reisdatums, aangezien wij u de goedkoopste vliegtickets Paramaribo tonen binnen een maand of zelfs een jaar. Zo ziet u meteen wanneer u het goedkoopst kunt vliegen, mocht u niet gebonden zijn aan een bepaalde datum.


In het schema hieronder ziet u vliegensvlug wanneer welke luchtvaartmaatschappij vliegt, evenals de vertrek- en aankomsttijden en de vluchtnummers.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.