Vluchten van de luchthaven van Velana International naar Kerala

Goedkope vluchten van luchthaven Velana International naar Kerala

Zoek je goedkope tickets van de luchthaven Velana International naar Kerala, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen vanaf Luchthaven Velana International naar Kerala

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden183 €, Kochi
Goedkoopste maand om te vliegenjuni
Gemiddelde vliegtijd1 uur 20 min
Gemiddeld aantal vluchten per week14
Populairste luchtvaartmaatschappijenMaldivian

Veelgestelde vragen

Ja, rechtstreekse vluchten vliegen momenteel vanaf de luchthaven Velana International naar de luchthaven Kochi en de luchthaven Thiruvananthapuram in Kerala.
We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf de luchthaven Velana International naar Kerala die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 183 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Kerala van 283 €.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Velana International naar de luchthaven Kozhikode te vliegen is momenteel mei.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Velana International naar de luchthaven Kochi te vliegen is momenteel juni.
En de goedkoopste maand om van de luchthaven Velana International naar de luchthaven Thiruvananthapuram luchthaven te vliegen is meestal mei.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf luchthaven Velana International naar Kerala op dit moment het goedkoopst zijn op vrijdag 7 juni 2024.
Als je vliegt vanuit Velana International, is de goedkoopste stad in Kerala om naartoe te vliegen Kochi. De goedkoopste luchthaven van Kochi is op dit moment Kochi.
De gemiddelde vluchttijd tussen luchthaven Velana International en Kerala is 1 uur en 20 minuten.
Populairste vluchten