Kaart

Eindhoven - Dublin

Vluchtinformatie van Eindhoven naar Dublin

Directe luchtvaartmaatschappij

1

Vluchten per week

7

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 818 kilometer

1u 45min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

Ryanair

Dublin

1 luchthaven

Goedkope vluchten van Eindhoven – Dublin

 

Eindhoven - Dublin

 

Wanneer zijn vliegtickets van Eindhoven naar Dublin het goedkoopst?

 

Vliegtickets van Eindhoven naar Dublin zijn meestal het goedkoopst als je ze 3 van tevoren boekt, want dan bespaar je tot wel 28% op de prijs van je ticket. De goedkoopste maanden om naar Dublin te vliegen zijn januari, februari en december, want dan zijn vliegtickets gemiddeld 34% goedkoper. De duurste maanden zijn juli en augustus, vliegtickets Eindhoven Dublin kosten dan tot wel 48% meer. Wil je weten wanneer vliegen naar een bepaalde bestemming het voordeligst is en in welke week vliegtickets het goedkoopst zijn, lees dan ook: De beste tijd om te boeken en het meeste te besparen op je vlucht.

 

Mocht je reisdatum nog niet vast staan maar wil je wel alvast weten wanneer vliegtickets van Eindhoven naar Dublin het goedkoopst zijn, zoek dan ook eens in de hele maand, want dan zie je direct wanneer de tickets in de betreffende maand het laagst in prijs zijn. Je hoeft vervolgens niet meteen te beslissen, want dankzij het handige Prijsalarm van Skyscanner kun je de tarieven van het ticket waar je interesse in hebt in de gaten houden. Zodra je een prijsalarm hebt ingesteld ontvang je meteen automatisch een melding als de prijs van het betreffende vliegticket stijgt of daalt

 

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen van Eindhoven naar Dublin?

 

Rechtstreekse vluchten van Eindhoven naar Dublin worden uitsluitend uitgevoerd door Ryanair. Indirecte vluchten van Eindhoven naar Dublin zijn ook mogelijk en worden onder meer aangeboden door onder meer KLM en Ryanair.

 

Hoe lang is het vliegen van Eindhoven naar Dublin?

 

Rechtstreekse vluchten van Eindhoven naar Dublin duren ca. 1 uur en 45 minuten. Een indirecte vlucht van Eindhoven naar Dublin neemt tussen de 4 en 8 uur in beslag, afhankelijk van de route die je vliegt en hoe lang je overstap duurt

 

Informatie over vliegvelden en terminals in Eindhoven

 

Eindhoven Airport bevindt zich ruim 8 km ten westen van het centrum van Eindhoven en is met ca. 3 miljoen passagiers per jaar na Schiphol de grootste luchthaven van Nederland is,

 

Van Eindhoven naar Eindhoven Airport: Als je met het openbaar vervoer vanaf het centrum van Eindhoven naar Eindhoven Airport gaat reizen kun je vanaf Eindhoven CS bus 400 of 401 naar de luchthaven nemen. Daarnaast is het mogelijk om vanaf Den Bosch, Utrecht en Amsterdam met de AirExpressBus naar Eindhoven Airport reizen. Het vliegveld van Eindhoven is bovendien prima met de auto te bereiken. Zodra je op de Ring Eindhoven bent neem je afslag 29 en volgt vervolgens de borden naar de luchthaven. Vervolgens kun je je auto parkeren bij P1 (kort parkeren) of bij P3, P4 of P5 (lang parkeren).

 

Wanneer op Eindhoven Airport aanwezig zijn: Check de website van je luchtvaartmaatschappij als je wilt weten hoe lang je voor het vertrek op Eindhoven Airport aanwezig dient te zijn, meestal is dit 1 tot 2 uur voor de officiële vertrektijd van je vliegtuig.

 

Advies van Skyscanner: 7 onmisbare tips voor een goede reisvoorbereiding

 

Informatie over vliegvelden in Dublin

 

Dublin heeft één vliegveld, te weten Dublin Airport. Dit vliegveld, dat in het Iers ook wel Aerfort Bhaile Átha Cliath wordt genoemd, ligt 10 kilometer ten noorden van het centrum van Dublin. Vanaf de luchthaven is het centrum van Dublin prima te bereiken met het openbaar vervoer, maar als je wilt kun je natuurlijk ook een auto huren en daarmee naar de stad gaan rijden.

 

Van Dublin Airport naar het centrum van Dublin: Wie vanaf Dublin Airport met het openbaar vervoer naar het centrum van de stad wil gaan reizen kan het beste de Airlink Express 747 nemen, die vanaf het vliegveld naar busstation Busáras en de treinstations Dublin Connolly en Dublin Heuston rijdt. Daarnaast stoppen er op Dublin Airport diverse stadsbussen die naar de buitenwijken van Dublin gaan. Ben je van plan om op Dublin Airport een auto te huren en daarmee naar het centrum van de stad te rijden dan dien je met je huurauto de M1 richting City Centre / M50 op te rijden en vervolgens de afslag naar de M50 te nemen. Met de auto ben je binnen een half uurtje in de stad. Onderweg dien je op de M50 tol te betalen.

Visum Dublin

 

Wie over de Nederlandse nationaliteit beschikt hoeft geen visum aan te vragen om van Eindhoven naar Dublin te vliegen, want Ierland behoort tot de Europese Unie. Wel dien je een geldig paspoort of Nederlandse Identiteitskaart bij je te hebben als je in het vliegtuig stapt.

 

Weer, vervoer en bezienswaardigheden in Dublin

 

Weer, klimaat en toeristisch seizoen in Dublin

 

In Dublin is het weer doorgaans wat natter en kouder dan in Nederland, het is daarom raadzaam altijd een paraplu mee te nemen. ‘s Zomers ligt de gemiddelde dagtemperatuur in Dublin rond de 20 C en in januari rond de 8 C. De meeste neerslag valt in de wintermaanden. Alle seizoenen zijn geschikt voor een stedentrip naar Dublin, maar als je de meeste kans op droog en zonnig weer wilt kun je het beste in de zomermaanden naar Dublin vliegen.

 

Vervoer in Dublin

 

Het centrum van Dublin is prima lopend te verkennen, maar voor grotere afstanden kun je ook gebruik maken van de Luas tram. Daarnaast is het een aanrader om bij droog weer in fiets te huren via het deelfietsensysteem Dublinbikes, welke verspreid over de gehele stad fietsen voor de verhuur klaar heeft staan.

 

Zien en doen in Dublin en omgeving

 

24 uur in Dublin: een video city guide

De 13 beste pubs in Dublin

Top 5 roadtrips door innemend Ierland

 

Informatie over vluchten, prijzen en vervoer zoals geldig per februari 2018

 

Dublin: vliegvelden

Dublin: luchtvaartmaatschappijen die naar deze bestemming vliegen

 

Beste deals

 

Hotels in Dublin

Vergelijk hier hotels in Dublin

Autoverhuur in Dublin

Vind hier huurauto’s in Dublin

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.