Vluchten van de luchthaven van Nairobi Jomo Kenyatta naar Stedelijk- en West-Zanzibar

Goedkope vluchten van luchthaven Nairobi Jomo Kenyatta naar Stedelijk- en West-Zanzibar

Zoek je goedkope tickets van de luchthaven Nairobi Jomo Kenyatta naar Stedelijk- en West-Zanzibar, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen vanaf Luchthaven Nairobi Jomo Kenyatta naar Stedelijk- en West-Zanzibar

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden248 €, Zanzibar
Goedkoopste maand om te vliegendecember
Gemiddelde vliegtijd1 uur 29 min
Gemiddeld aantal vluchten per week79
Populairste luchtvaartmaatschappijenPrecision Air

Veelgestelde vragen

Ja, rechtstreekse vluchten vliegen momenteel vanaf de luchthaven Nairobi Jomo Kenyatta naar de luchthaven Zanzibar in Stedelijk- en West-Zanzibar.
We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf de luchthaven Nairobi Jomo Kenyatta naar Stedelijk- en West-Zanzibar die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 248 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Stedelijk- en West-Zanzibar van 312 €.
De goedkoopste maand om van luchthaven Nairobi Jomo Kenyatta naar Stedelijk- en West-Zanzibar te vliegen is momenteel december.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf luchthaven Nairobi Jomo Kenyatta naar Stedelijk- en West-Zanzibar op dit moment het goedkoopst zijn op vrijdag 6 december 2024.
Als je vliegt vanuit Nairobi Jomo Kenyatta, is de goedkoopste stad in Stedelijk- en West-Zanzibar om naartoe te vliegen Zanzibar. De goedkoopste luchthaven van Zanzibar is op dit moment Zanzibar.
De gemiddelde vluchttijd tussen luchthaven Nairobi Jomo Kenyatta en Stedelijk- en West-Zanzibar is 1 uur en 29 minuten.
Populairste vluchten