Vluchten van de luchthaven van San Diego Internacional naar Hawaï

Goedkope vluchten van luchthaven San Diego Internacional naar Hawaï

Zoek je goedkope tickets van de luchthaven San Diego Internacional naar Hawaï, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen vanaf Luchthaven San Diego Internacional naar Hawaï

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden193 €, Kailua
Goedkoopste maand om te vliegenseptember
Gemiddelde vliegtijd6 uur 3 min
Gemiddeld aantal vluchten per week105
Populairste luchtvaartmaatschappijenSouthwest Airlines

Veelgestelde vragen

Ja, rechtstreekse vluchten vliegen momenteel van de luchthaven San Diego Internacional naar de luchthaven Maui Kahului, de luchthaven Kona en de luchthaven Honolulu Internationaal in Hawaï.
We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf de luchthaven San Diego Internacional naar Hawaï die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 193 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Hawaï van 359 €.
De goedkoopste maand om van de luchthaven San Diego Internacional naar de luchthaven Honolulu Internationaal te vliegen is momenteel augustus.
De goedkoopste maand om van de luchthaven San Diego Internacional naar de luchthaven Kapalua te vliegen is momenteel oktober.
De goedkoopste maand om van de luchthaven San Diego Internacional naar de luchthaven Hilo te vliegen is momenteel augustus.
En de goedkoopste maand om van de luchthaven San Diego Internacional naar de luchthaven Kona luchthaven te vliegen is meestal september.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf luchthaven San Diego Internacional naar Hawaï op dit moment het goedkoopst zijn op dinsdag 17 september 2024.
Als je vliegt vanuit San Diego Internacional, is de goedkoopste stad in Hawaï om naartoe te vliegen Kailua. De goedkoopste luchthaven van Kailua is op dit moment Kona.
De gemiddelde vluchttijd tussen luchthaven San Diego Internacional en Hawaï is 6 uur en 3 minuten.
Populairste vluchten