Vluchten van Jakarta naar Guangdong

Vluchtaanbiedingen van Jakarta naar Guangdong

Zoek je goedkope tickets van Jakarta naar Guangdong, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Jakarta naar Guangdong

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden160 €, Shenzhen
Goedkoopste maand om te vliegenoktober
Gemiddelde vliegtijd5 uur 10 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekSoekarno-Hatta
Populairste luchtvaartmaatschappijenChina Southern

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Jakarta naar Guangdong die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 160 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Guangdong van 300 €.
De goedkoopste maand om van Jakarta naar luchthaven Shantou te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Jakarta naar luchthaven Shenzhen te vliegen is meestal oktober. De goedkoopste maand om van Jakarta naar luchthaven Zhuhai te vliegen is meestal maart. En de goedkoopste maand om van Jakarta naar luchthaven Guangzhou te vliegen is meestal januari.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Jakarta naar Guangdong op dit moment het goedkoopst zijn op donderdag 17 oktober 2024.
Luchthaven Soekarno-Hatta biedt rechtstreekse vluchten naar Guangdong.
Als je vliegt vanaf Jakarta, is de goedkoopste stad in Guangdong om naartoe te vliegen Shenzhen. De goedkoopste luchthaven van Shenzhen is op dit moment Shenzhen.
De gemiddelde vluchttijd tussen Jakarta en Guangdong is 5 uur en 9 minuten.
Populairste vluchten