Vluchten van Detroit naar Californië

Vluchtaanbiedingen van Detroit naar Californië

Zoek je goedkope tickets van Detroit naar Californië, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Detroit naar Californië

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden74 €, Los Angeles
Goedkoopste maand om te vliegenaugustus
Gemiddelde vliegtijd4 uur 58 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekDetroit Wayne County
Populairste luchtvaartmaatschappijenDelta

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Detroit naar Californië die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 74 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Californië van 371 €.
De goedkoopste maand om van Detroit naar luchthaven Monterey Regional te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Detroit naar luchthaven Palm Springs International te vliegen is meestal augustus. De goedkoopste maand om van Detroit naar luchthaven San Luis Obispo County te vliegen is meestal oktober. En de goedkoopste maand om van Detroit naar luchthaven Fresno Yosemite te vliegen is meestal augustus.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Detroit naar Californië op dit moment het goedkoopst zijn op woensdag 28 augustus 2024.
Luchthaven Detroit Wayne County biedt rechtstreekse vluchten naar Californië.
Als je vliegt vanaf Detroit, is de goedkoopste stad in Californië om naartoe te vliegen Los Angeles. De goedkoopste luchthaven van Los Angeles is op dit moment Los Angeles Internationaal.
De gemiddelde vluchttijd tussen Detroit en Californië is 4 uur en 58 minuten.
Populairste vluchten