Vluchten van Kuala Lumpur naar Engeland

Vluchtaanbiedingen van Kuala Lumpur naar Engeland

Zoek je goedkope tickets van Kuala Lumpur naar Engeland, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Kuala Lumpur naar Engeland

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden498 €, Londen
Goedkoopste maand om te vliegenjuni
Gemiddelde vliegtijd13 uur 48 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekKuala Lumpur Internationaal
Populairste luchtvaartmaatschappijenSingapore Airlines

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Kuala Lumpur naar Engeland die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 498 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Engeland van 767 €.
De goedkoopste maand om van Kuala Lumpur naar luchthaven Birmingham te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Kuala Lumpur naar luchthaven Leeds Bradford te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Kuala Lumpur naar luchthaven Bournemouth te vliegen is meestal juli. En de goedkoopste maand om van Kuala Lumpur naar luchthaven Southampton te vliegen is meestal augustus.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Kuala Lumpur naar Engeland op dit moment het goedkoopst zijn op woensdag 5 juni 2024.
Luchthaven Kuala Lumpur Internationaal biedt rechtstreekse vluchten naar Engeland.
Als je vliegt vanaf Kuala Lumpur, is de goedkoopste stad in Engeland om naartoe te vliegen Londen. De goedkoopste luchthaven van Londen is op dit moment Londen Gatwick.
De gemiddelde vluchttijd tussen Kuala Lumpur en Engeland is 13 uur en 48 minuten.
Populairste vluchten