Vluchten van New York City naar Oregon

Vluchtaanbiedingen van New York City naar Oregon

Zoek je goedkope tickets van New York City naar Oregon, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van New York City naar Oregon

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden154 €, Portland
Goedkoopste maand om te vliegenaugustus
Gemiddelde vliegtijd6 uur 10 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekLaGuardia
Populairste luchtvaartmaatschappijenUnited

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf New York City naar Oregon die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 154 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Oregon van 391 €.
De goedkoopste maand om van New York City naar luchthaven North Bend te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van New York City naar luchthaven Medford te vliegen is meestal september. De goedkoopste maand om van New York City naar luchthaven Redmond te vliegen is meestal november. En de goedkoopste maand om van New York City naar luchthaven Eugene te vliegen is meestal september.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf New York City naar Oregon op dit moment het goedkoopst zijn op woensdag 21 augustus 2024.
Luchthaven Nueva York Newark biedt rechtstreekse vluchten naar Oregon.
Als je vliegt vanaf New York City, is de goedkoopste stad in Oregon om naartoe te vliegen Portland. De goedkoopste luchthaven van Portland is op dit moment Portland.
De gemiddelde vluchttijd tussen New York City en Oregon is 6 uur en 10 minuten.
Populairste vluchten