Vluchten van Oslo naar Florida

Vluchtaanbiedingen van Oslo naar Florida

Zoek je goedkope tickets van Oslo naar Florida, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Oslo naar Florida

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden311 €, Miami
Goedkoopste maand om te vliegenjuni
Gemiddelde vliegtijd10 uur 8 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekOslo Gardermoen
Populairste luchtvaartmaatschappijenNorse Atlantic Airways

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Oslo naar Florida die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 311 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Florida van 585 €.
De goedkoopste maand om van Oslo naar luchthaven Miami Internationaal te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Oslo naar luchthaven Melbourne Orlando International te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Oslo naar luchthaven Sarasota te vliegen is meestal juni. En de goedkoopste maand om van Oslo naar luchthaven Vero Beach te vliegen is meestal juni.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Oslo naar Florida op dit moment het goedkoopst zijn op donderdag 13 juni 2024.
Luchthaven Oslo Gardermoen biedt rechtstreekse vluchten naar Florida.
Als je vliegt vanaf Oslo, is de goedkoopste stad in Florida om naartoe te vliegen Miami. De goedkoopste luchthaven van Miami is op dit moment Miami Internationaal.
De gemiddelde vluchttijd tussen Oslo en Florida is 10 uur en 8 minuten.
Populairste vluchten