Kaart

Amsterdam – Nador

Vluchtinformatie van Amsterdam Schiphol naar Nador

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 116

Directe luchtvaartmaatschappij

1

Vluchten per week

4

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 2024 kilometer

3u 0min

Nador

1 luchthaven

Gaat u voor een vakantie of familiebezoek naar Marokko en vliegt u op Nador? Lees dan hier met welke luchtvaartmaatschappijen u kunt vliegen, wat u op het vliegveld van vertrek en aankomst kunt verwachten, over welke reisdocumenten u dient te beschikken en andere praktische informatie.

Luchtvaartmaatschappijen

Vanaf vliegveld Amsterdam Schiphol kunt u met diverse luchtvaartmaatschappijen naar Nador vliegen. Helaas worden er geen rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Nador uitgevoerd, maar er zijn wel diverse luchtvaartmaatschappijen die indirecte vluchten naar Nador verzorgen, waaronder Royal Air Maroc, Iberia, Vueling en TAP Portugal. Kijk dus snel welke goedkope vliegtickets naar Nador binnen uw budget passen.

Paspoort en visum

Indien u in het bezit bent van een geldig Nederlands paspoort mag u maximaal 90 dagen zonder visum in Marokko verblijven.

Luchthaven van vertrek en bestemming

Als u van Amsterdam naar Nador gaat vliegen wordt geadviseerd minimaal 2 uur voor de geplande vertrektijd van uw vliegtuig aanwezig te zijn op Schiphol, met name tijdens het hoogseizoen. Zodra u de paspoort- en veiligheidscontrole bent gepasseerd heeft u dan bovendien nog voldoende tijd om uitgebreid belastingvrij te winkelen of nog even iets te eten voordat u naar Marokko vliegt. Eenmaal aangekomen op het vliegveld van Nador dient u, nadat u door de paspoortcontrole bent gelopen en uw koffers van de band heeft gehaald, de borden naar de taxistandplaats te volgen. Vanaf luchthaven Nador rijdt geen openbaar vervoer.

Reistijd en tijdsverschil

In Nador is het 1 uur vroeger dan in Amsterdam, dus als u naar deze populaire Marokkaanse badplaats gaat vliegen zult u weinig of geen last hebben van een jetlag. De totale reis van Amsterdam naar Nador kan zo’n 5 tot 10 uur in beslag nemen, afhankelijk van met welke luchtvaartmaatschappij u vliegt en hoe lang de overstap duurt.

Vervoer vanaf de luchthaven

Van en naar het vliegveld van Nador rijdt geen openbaar vervoer, u bent dus aangewezen op ‘grand taxi’s’ of minibusjes, die heel betaalbaar zijn en u naar uw hotel in Nador of elders brengen. Spreek wel voordat u vertrekt een duidelijke prijs af, om misverstanden te voorkomen. Heeft u liever wat meer vrijheid dan kunt u ook overwegen een auto te huren op het vliegveld van Nador. U hoeft hiervoor geen internationaal rijbewijs mee te nemen, een Europees rijbewijs wordt geaccepteerd.

Praktische informatie

In Nador kunt u dankzij het Mediterraan klimaat profiteren van warme zomers en milde winters. ‘s Winters valt er wel wat meer regen, dus als u vooral voor het strand komt kunt Nador het beste in de lente, zomer of herfst bezoeken. De prijzen zijn in Nador een stuk lager dan in Nederland, u kunt dus flink op koopjesjacht gaan als u op vakantie gaat naar deze zonovergoten Marokkaanse stad.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.