Vluchten van Rome naar Sardinië

Vluchtaanbiedingen van Rome naar Sardinië

Zoek je goedkope tickets van Rome naar Sardinië, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Rome naar Sardinië

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden30 €, Cagliari
Goedkoopste maand om te vliegenseptember
Gemiddelde vliegtijd1 uur 3 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekRoma Ciampino
Populairste luchtvaartmaatschappijenAeroitalia

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Rome naar Sardinië die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 30 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Sardinië van 118 €.
De goedkoopste maand om van Rome naar luchthaven Cagliari te vliegen is momenteel september. De goedkoopste maand om van Rome naar luchthaven Alghero Sardinië te vliegen is meestal september. En de goedkoopste maand om van Rome naar de luchthaven Olbia te vliegen is meestal augustus.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Rome naar Sardinië op dit moment het goedkoopst zijn op dinsdag 10 september 2024.
Luchthaven Roma Ciampino en luchthavenRoma Fiumicino bieden rechtstreekse vluchten naar Sardinië.
Als je vliegt vanaf Rome, is de goedkoopste stad in Sardinië om naartoe te vliegen Cagliari. De goedkoopste luchthaven van Cagliari is op dit moment Cagliari.
De gemiddelde vluchttijd tussen Rome en Sardinië is 1 uur en 3 minuten.
Populairste vluchten