Vluchten zoeken

Retourtype

 Vliegveld Oechta

Als u vliegt van en naar Oechta of iemand op moet halen van zijn vlucht naar Oechta, bekijk de laatste informatie die u nodig heeft van Oechta vliegveld. Vind actuele vertrek- en aankomsttijden, het actuele Oechta nieuws en weer of lees de laatste updates van luchthaven Oechta op twitter. Vind contactgegevens voor Oechta vliegveld en gegevens van luchtvaartmaatschappijen die vliegen van en naar Oechta. Maak gebruik van de handige kaarten of video’s om er zeker van te zijn dat u uw weg vindt op Oechta vliegveld.


Als u nog niet uw vliegtickets geboekt heeft, maar wilt vliegen van Oechta vliegveld, laat Skyscanner.nl voor u de beste aanbiedingen vinden. Skyscanner zoekt snel en eenvoudig voor u de beste vliegticketprijzen van Oechta vliegveld. U kunt zoeken naar vluchten van Oechta vliegveld op maand, om de goedkoopste dagen om te vliegen te vinden, of zelfs het hele jaar. Als u een nieuwe reisbestemming ontdekken wilt, kunt u kiezen voor overal bij de luchthaven van aankomst, en Skyscanner toont u de goedkoopste bestemmingen om naartoe te vliegen!


Skyscanner.nl vergelijkt miljoenen routes en meer dan 1000 luchtvaartmaatschappijen en ticketwebsites met elkaar met als resultaat de beste vakantie aanbieding! Skyscanner vergelijkt niet alleen vliegtickets, maar ook hotels op Oechta vliegveld. Skyscanner.nl vergelijkt alle belangrijke hotelaanbieders om voor u de beste hotelprijs te vinden in Oechta. Tevens vergelijken wij alle belangrijke autoverhuurbedrijven om de beste aanbiedingen te tonen voor de beste deals on wheels voor uw verblijf in Oechta.

Vliegvelden in de buurt van Oechta:

 Oechta Speciale aanbiedingen

Hotels in Oechta

 Oechta Speciale aanbiedingen

Autoverhuur in Oechta

 Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen vanaf Oechta

 Contactgegevens

Oechta Luchthaven

Adres:
ul. Aviation18,
Ukhta,
Komi republic,
169300 RUSSIA

Tel:+7 (0)821 4757714, 4757705
Fax:+7 (0)821 4757714

Eigenaar:
FSUE Komiaviatrans, Airport Ukhta

 Locatiegegevens

Lengtegraad:53° 48' 0'' E
Breedtegraad:63° 34' 0'' N
IATA-code:UCT
ICAO-code:UUYH

 Locatie Luchthaven

Google map