Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Auckland Internationaal airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Auckland Internationaal

Auto huren Auckland Internationaal

Gaat u naar Auckland Internationaal vliegen en wilt u na aankomst een huurauto tot uw beschikking hebben? Dankzij Skyscanner kunt u heel eenvoudig een een auto huren op Auckland Internationaal.

Autoverhuurbedrijven op Auckland Internationaal

De internationale luchthaven van Auckland, officieel Auckland Airport geheten, bevindt zich ongeveer 21 kilometer ten zuiden van het centrum van Auckland in de buitenwijk Mangere. Op Auckland Internationaal zijn diverse autoverhuurbedrijven actief, waaronder Ace Rental Cars, Europcar, Ezi Car Rental, Hertz en Thrifty. Deze autoverhuurbedrijven zijn allemaal in de luchthaventerminal vertegenwoordigd, u hoeft daarom na aankomst nooit ver te sjouwen met uw koffers.

Tankstations in de omgeving van Auckland Internationaal

Bij de meeste autoverhuurbedrijven op Auckland Internationaal geldt dat u uw huurauto na uw verblijf in Nieuw-Zeeland weer met een volle tank dient in te leveren. Dit is gelukkig geen enkel probleem, want op het luchthaventerrein bevindt zich een tankstation op de Tom Pearce Drive, vlak bij de kruising met de George Bolt Memorial Drive. Daarnaast zijn alle wegen rondom de luchthaven bezaaid met tankstations, er zijn dus genoeg mogelijkheden om de tank van uw huurauto vlak voor vertrek nog even snel vol te gooien.

Met de huurauto naar Auckland rijden

Indien u na aankomst op Auckland Internationaal rechtstreeks met uw huurauto naar het centrum van Auckland gaat rijden dient u als u het luchthaventerrein afrijdt de borden naar State Highway 20A richting Auckland te volgen. Eenmaal op de snelweg neemt u na ongeveer 20 minuten afslag 18 richting Urban Route 4 / Dominion Road. Blijf op deze weg rijden, u komt dan vanzelf op Queen Street terecht, welke naar het hartje van de stad leidt. Zonder files en opstoppingen duurt de autorit van Auckland Internationaal naar het centrum iets meer dan een half uur. Onderweg hoeft u nergens tol te betalen.

Auckland

Auckland is de grootste stad van Nieuw-Zeeland en ligt op North Island, ingeklemd tussen de tussen de Mangere Inlet en de Tamaki rivier. In Auckland zijn veel leuke winkeltjes, pubs en restaurantjes te vinden. Daarnaast telt Auckland enkele interessante bezienswaardigheden, waaronder de Harbour Bridge, de Sky Tower, het beroemde aquarium Underwater World Kelly Tarlton’s en One Tree Hill (Maungakiekie). Wilt u weten wat er allemaal in Auckland te zien en te doen is, lees dan welke bezienswaardigheden in Auckland u zeker op uw verlanglijstje moet zetten.
In het centrum van Auckland dient u overal op de openbare weg te betalen om te parkeren. Er geldt geen maximale parkeerduur maar kort parkeren is relatief goedkoper, dus als u van plan bent om bezienswaardigheden te gaan bekijken kunt u beter een parkeerterrein (Open-air car park) opzoeken. Wilt u op uw parkeerkosten besparen dan kunt u uw huurauto ook op een van de vele gratis Park & Ride parkeerterreinen zetten die zich aan de rand van de stad bevinden, zoals de Northern Busway in Albany, de busstations Constellation en Silverdale, en diverse treinstations van de Western Line, Southern Line, Eastern Line en Onehunga Line. Daarnaast is er een gratis Park & Ride parkeerterrein bij de havens van diverse veerboten, waaronder Devonport, Birkenhead en Northcote Point. Bent u van plan om in Auckland te gaan overnachten, zoek dan op Skyscanner naar hotels in Auckland die over eigen parkeerfaciliteiten beschikken.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.