Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Billund airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Billund

Gaat u op vakantie naar Denemarken en vliegt u naar Billund? Dan heeft u de mogelijkheid om een auto te huren op Billund Airport. Skyscanner kan u helpen heel eenvoudig een huurauto op het vliegveld van Billund te reserveren.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Billund

Het vliegveld van Billund, ook wel Billund Airport genoemd, bevindt zich een kleine 2 kilometer ten noordoosten van Billund en is de beste luchthaven als u van plan bent om het attractiepark Legoland te bezoeken. Op het vliegveld van Billund zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, waaronder Avis, Budget, Enterprise, Europcar, Hertz en Sixt. Al deze autoverhuurbedrijven zijn vertegenwoordigd in de aankomsthal van de luchthaven, u hoeft dus nooit ver te lopen nadat u de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gehaald. Nadat uw autoverhuurovereenkomst in orde is gemaakt wordt u naar uw huurauto gebracht, die voor u klaar staat op een aparte parkeerplaats bij het terminalgebouw. Vanaf het luchthaventerrein bent u binnen enkele minuten in Billund, dat pal naast het vliegveld ligt.

Tankstations in de omgeving van Billund Airport

Afhankelijk van de afspraken die u met uw autoverhuurbedrijf heeft gemaakt dient u uw huurauto aan het einde van uw verblijf mogelijk weer met een volle tank in te leveren. Dit is echter geen enkel probleem, want rondom het vliegveld zijn diverse tankstations te vinden. Het tankstation dat het zich het dichtst bij de luchthaven van Billund bevindt is het Ingo tankstation dat u direct aan de rotonde ziet liggen nadat u de afslag naar de luchthaven genomen heeft. Daarnaast zijn in en rondom Billund enkele tankstations te vinden waar u kunt tanken met uw huurauto.

Met de huurauto naar Billund en Legoland rijden

Als u met uw huurauto naar het centrum Billund gaat rijden dient u als u het luchthaventerrein afrijdt de bij de rotonde linksaf te slaan. U rijdt dan op Route 30 en slaat dan bij de eerstvolgende rotonde wederom linksaf. Vervolgens neemt u de eerste straat rechts, deze brengt u in het centrum van Billund. Zonder files en verkeersopstoppingen duurt de autorit van Billund Airport naar het centrum van Billund nog geen 10 minuten.

Gaat u nadat u geland bent op Billund Airport rechtstreeks naar Legoland rijden dan dient u als u het luchthaventerrein afrijdt de vierde afslag te nemen. U rijdt dan op de Båstlundvej en slaat dan bij de eerstvolgende rotonde linksaf. Vervolgens ziet u de toegangspoort van Legoland rechts liggen.

Billund

Billund is een klein stadje dat vooral bekend is vanwege het wereldberoemde attractiepark Legoland. Ook als u de lego ontgroeid bent is een bezoekje aan Billund zeer aan te raden, want er zijn hier ook nog enkele andere dingen te zien en te doen, zoals het Billund Sculptuurpark, het Lalandia Aquadome Billund en het Lalandia Plaza Billund, waar u ook kunt winkelen en een hapje kunt eten. Wilt u weten wat de topattracties van Billund zijn, lees dan welke bezienswaardigheden in Billund er in deze stad te vinden zijn. Ook kan Skyscanner u laten zien in welke hotels in Billund u allemaal kunt overnachten.

Als u in het centrum van Billund wilt parkeren kunt u uw huurauto het beste neerzetten op een van de parkeerterreinen rondom Legoland (P1 t/m P6). Op P1, P2 en P5 dient u te betalen om te parkeren, de parkeerterreinen P3, P4 en P6 zijn daarentegen gratis. P3 en P4 zijn echter alleen geopend op drukke dagen; P6 is altijd geopend maar ligt wel het verste weg van Legoland.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.