Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Brisbane airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Brisbane

Gaat u op vakantie naar Down Under en wilt u na aankomst een auto huren in Brisbane? Reserveer dan via Skyscanner een huurauto op het vliegveld van Brisbane.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Brisbane

Wie naar Brisbane gaat vliegen landt op het vliegveld Brisbane Airport, dat iets meer dan 17 kilometer ten noorden van Brisbane ligt. Op de luchthaven van Brisbane bevinden zich diverse autoverhuurbedrijven, waaronder Ace Car Rentals, Bargain Car Rentals, East Coast Rentals, Europcar, Hertz, Redspot en Thrifty. Alle autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Brisbane hebben een balie in de aankomsthal, waar u direct heen kunt lopen zodra u de douane bent gepasseerde en uw koffers van de band heeft gepakt. Nadat alle formaliteiten zijn afgehandeld wordt u naar uw huurauto gebracht, die meestal buiten al voor u klaar staat.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Brisbane

Bij veel autoverhuurbedrijven die op Brisbane Airport gevestigd zijn dient u uw huurauto na uw verblijf weer met een volle tank in te leveren. Dit is echter geen enkel probleem, want vlak voor het luchthaventerrein bevindt zich een Total tankstation, op Moreton Drive. Daarnaast kunt u de tank van uw huurauto ook volgooien op diverse plaatsen langs de M1 en in Brisbane zelf, u heeft dus voldoende mogelijkheden om te tanken voordat u uw huurauto weer aflevert.

Met de huurauto naar Brisbane rijden

Indien u met uw huurauto vanaf het vliegveld van Brisbane rechtstreeks naar de stad gaat rijden dient u zodra u het luchthaventerrein afrijdt de borden naar de M7 richting Brisbane te volgen. Na een klein kwartiertje neemt u afslag Inner City Bypass / M3 volgt daarna de borden richting M3 / Inner City Bypass / Ipswich. Neem na enkele minuten de afslag naar Elizabeth Street, u belandt dan in het centrum van Brisbane. Zonder files duurt de reis van de luchthaven naar het centrum van Brisbane zo’n 20 minuten. Op de M7 dient u tol te betalen, u kunt hiervoor uw creditcard of contant geld gebruiken.

Brisbane

Brisbane is de drie na grootste stad van Australië, er is dus van alles te zien en te doen. Daarnaast wordt Brisbane omgeven door diverse natuurparken, dus ook als u tot rust wilt komen komt u in Brisbane helemaal aan uw trekken. Wilt u meer te weten komen over Brisbane en omgeving, lees dan welke bezienswaardigheden in Brisbane u allemaal niet mag missen.

In het centrum van Brisbane is het met name tijdens de spits soms erg druk, en ook een parkeerplek vinden op de openbare weg kan in de binnenstad soms enige moeite kosten. De beste kans op een parkeerplek heeft u in grote parkeergarages, zoals de Secure Parking in Elisabeth Street of Queen Street of de Cathedral Square Parking in Ann Street. Indien u daartoe de gelegenheid heeft kunt u uw parkeerplekje beter online reserveren, u kunt dan tevens profiteren van diverse kortingen, zoals Early Bird Discount. Bent u van plan om in Brisbane te gaan overnachten, dan kunt u op Skyscanner het beste zoeken naar hotels in Brisbane die over eigen parkeerfaciliteiten beschikken.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.